Η κριτική παικτών και προπονητή

Σε καλή βραδιά βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Ηρακλή.

Ακολουθεί ο έλεγχος των παικτών και του προπονητή.

ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ 7: Σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Δείχνει πως βρίσκεται σε καλή φόρμα και όποτε τον χρειάζεται η ομάδα δίνει λύσεις. Τις περισσότερες τις έδωσε στο δεύτερο μέρος κυρίως σε προσπάθειες των Μπαργκάν και Μανούσο.

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ 6: Καλός σε ακόμη ένα παιχνίδι ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή. Πήρε μέτρα, κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ δεν αντιμετώπισε προβλήματα μέχρι την είσοδο του Μπαργκάν. Δεν του δόθηκε πέναλτι στη φάση του 34’.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 7: Εξίσου καλός και ο αριστερός οπισθοφύλακας του Ηρακλή. Το έχουμε πει πολλάκις πως ο Παύλος Κυριακίδης είναι το «πολυεργαλείο» του Νίκου Παπαδόπουλου και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση που την χρειαζόταν ώστε να πάρει ψυχολογία. Είχε ανεβάσματα, βοηθούσε επιθετικά την ομάδα, κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα και κέρδισε αρκετές μονομαχίες αμυντικά.

ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ 6: Καλή εμφάνιση και από τον Αργεντινό. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο πρώτο μέρος, ενώ έδειξε πως θέλει λίγη δουλειά ακόμη το δίδυμο με τον Στάμου.

ΣΤΑΜΟΥ 5: Επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις πως θέλει ακόμα χρόνο. Στο αμυντικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά στις μεταβιβάσεις του ήταν κακός. Έπαιζε με τη… φωτιά χωρίς να χρειάζεται.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ 6: Σταθερός αμυντικός χαφ του Ηρακλή. Ηρεμούσε όποτε έπρεπε το παιχνίδι και είχε σωστές μεταβιβάσεις. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι.

ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ 6: Ο περυσινός καλός Πουρτουλίδης. Μπορεί να μην ξεκίνησε δυναμικά καθώς του λείπουν τα παιχνίδια, αλλά το πέναλτι που κέρδισε του ανέβασε την ψυχολογία. Στη συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε έξυπνες μεταβιβάσεις και σωστή κυκλοφορία.

ΡΟΜΑΝΟ 7: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αργεντινό. Είχε διάθεση, κρατούσε τη μπάλα και  μάζεψε για ακόμη μία φορά πολλές κλωτσιές. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να δώσει βοήθειες επιθετικά, ωστόσο παρασύρθηκε από τον ρυθμό της ομάδας.

ΠΑΣΑΣ 6: Έψαχνε μια καλή εμφάνιση και την πραγματοποίησε. Μετά από αρκετό καιρό ο Πασάς αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα και από δική του εντυπωσιακή ενέργεια ξεκίνησε το 1-0. Είχε ωραίες προσπάθειες, μοίρασε παιχνίδι και πήρε ψυχολογία.

ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ 5: Ξανά βασικός μετά από αρκετό καιρό ο παίκτης του Ηρακλή. Είχε όρεξη και διάθεση να δημιουργήσει καταστάσεις ωστόσο έμεινε σε ρηχά νερά. Δεν του βγήκαν οι ατομικές ενέργειες, ενώ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Μία όταν από καλή θέση έκοψε τη μπάλα στο πέναλτι και ακόμα μία όταν τον βρήκε ο Βέλλιος και από πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω στους αμυντικούς.

ΒΕΛΛΙΟΣ 8: Η καλύτερή του εμφάνιση συνδυάστηκε με χατ τρικ. Ο σέντερ φορ του Ηρακλή όχι μόνο πέτυχε τρία γκολ, αλλά βοηθούσε και στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες, ενώ βοηθούσε και στο δημιουργικό κομμάτι. Ήταν παντού και όπου χρειαζόταν.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΕΡΟΝΕ 5: Μπήκε στη θέση του Πασά και αγωνίστηκε για 35 λεπτά, κυρίως στη δεξιά πτέρυγα. Είχε όρεξη αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι κυρίως γιατί η απόδοση της ομάδας έπεσε στο δεύτερο μέρος.

ΛΟΥΚΙΝΑΣ 5: Μπήκε στη θέση του Βέλλιου και αγωνίστηκε περίπου για 15 λεπτά. Προσπάθησε να φανεί, χάνοντας μια καλή ευκαιρία όταν στην παράλληλη σέντρα του Κυριακίδη, έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΖΑΜΠΑΖΗΣ -: Πέρασε στη θέση του Ρομάνο στα τελευταία λεπτά. Ως εκ τούτου η απόδοσή του δε μπορεί να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6:  Διάβασε σωστά το παιχνίδι και έκλεισε τα ατού του αντιπάλου κυρίως στο πρώτο μέρος. Η είσοδος του Μπαργκάν έφερε αμυντικά προβλήματα. Διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος καθώς υπάρχει αγώνας σε τρεις ημέρες. Σωστή η αλλαγή του Πασά, καθώς ήταν καλός αλλά δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Κρολ. Έδωσε λεπτά συμμετοχής στον Λουκίνα που τα χρειαζόταν.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top