«Καλύτερος στα εκτός έδρας ο Ηρακλής»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μίλησε ο Κενάν Μπαργκάν…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ο μεσοεπιθετικός της Καλλονής δήλωσε αναλυτικά:

Για τον Νίκο Καραγεωργίου: «Χρειαζόταν μια αλλαγή στην ομάδα και συνήθως αυτή η αλλαγή γίνεται από τον προπονητή. Δεν πρόλαβε πολλά να κάνει. Είχε μόνο πέντε μέρες μπροστά του. Κοιτάμε τις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι του Σαββάτου».

Για το τι άλλαξε με την έλευση Καραγεωργίου: «Σίγουρα πάντα κάτι αλλάζει με την αλλαγή προπονητή, οπότε πιστεύω να είμαστε καλοί για να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς του Σαββάτου».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έδειξε ότι έχει καλή ομάδα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος εκτός έδρας. Υπάρχει η πίεση του κόσμου στα εντός έδρας και αυτό είναι καλό για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τον χτυπήσουμε στα αδύναμα σημεία του για να πάρουμε κάτι θετικό, αφού δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινά το Σάββατο. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και όπου βγει».

Για το τι υπολογίζει στον Ηρακλή: «Από τη μέση και μπροστά έχει πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και γκολ. Πρέπει να προσέξουμε αμυντικά γιατί υστερούμε πίσω».

Για το αν μετάνιωσε που πήγε στην Καλλονή: «Δεν μετάνιωσα. Έτσι είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή με την ομάδα να παλεύει να σωθεί. Υπάρχουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Έκανα αυτή την επιλογή και θα προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω να κρατήσουμε την ομάδα στη Super League».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Αθλητικό Metropolis 95.5

Σχετικά Άρθρα

Back to Top