“Χαραγμένος στη μνήμη ο ημιτελικός Κυπέλλου”

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπουκουβάλα στην κάμερα της NOVA.

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για την πιο δυνατή εικόνα από το 2015 με τον Ηρακλή, ξεχώρισε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε και για την χρονιά που έρχεται.

Αναλυτικά:

-Ποια είναι η πιο δυνατή στιγμή-εικόνα που δεν πρόκειται να ξεχάσεις από την φετινή χρονιά με τον Ηρακλή;

“Αυτό που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, είναι η στιγμή όταν αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου στο γήπεδο της Ξάνθης. Μείναμε για πολύ ώρα στο χορτάρι με τον κόσμο να μας συμπαραστέκεται. Είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά στα γήπεδα και θα μου μείνει πάντα χαραγμένο. Παρά το αποτέλεσμα ο κόσμος έμεινε εκεί και μας χειροκροτούσε. Ήταν συγκινητικό όλο αυτό”.

-Πως ονειρεύεσαι την χρονιά που έρχεται προσωπικά;

“Είμαι άνθρωπος που δεν κάνω πολλά όνειρα. Αλλά επειδή η ζωή και το ποδόσφαιρο δεν έχουν όρια, θέλω να κοιτάζω την κάθε μέρα ξεχωριστά, να μειωθούν τα προβλήματα υγείας που υπάρχουν παγκοσμίως και στο ποδόσφαιρο εύχομαι να βελτιωθεί κι άλλο. Δείχνει πως έχει αρχίσει να βελτιώνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μέλλον του ανήκει με σωστές κινήσεις”.

-Τι περιμένεις το 2016 για τον Ηρακλή;

“Είναι μια χρονιά στην οποία ο σύλλογος χτίζει. Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που μπορούν να απαρτίσουν το μέλλον της ομάδας. Νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Δουλεύουμε πολύ σωστά με τον προπονητή και όλο το τιμ. Πιστεύω το μέλλον για τον Ηρακλή θα είναι πάρα πολύ καλό. Όσον αφορά το 2016 σίγουρα θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε Σάββατο ή Κυριακή όποτε παίζουμε ώστε να κερδίζουμε”.

-Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για το 2015;

“Από το εξωτερικό θα ήθελα να πω τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Γνωριζόμαστε από παιδιά και έχω εικόνα για την εξέλιξή του. Του εύχομαι τα καλύτερα και είναι από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές για μένα. Από το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Πέτρος Μάνταλος. Είναι ένα παιδί νέο, του αξίζουν τα καλύτερα και του εύχομαι τα καλύτερα”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top