Η πίεση του χρόνου

Τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ηρακλής στο πρώτο 20ήμερο του Γενάρη κρίνονται καθοριστικά για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως είναι λογικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος -όπως θα έκανε και κάθε προπονητής στη θέση του- θέλει να έχει στη διάθεση του για αυτά τα παιχνίδια, τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν ώστε να ενισχύσουν την ομάδα.

Μάλιστα, το ιδανικό για τον τεχνικό του Ηρακλή, θα ήταν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να έχουν κάνει κάποιες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα πριν την πρώτη τους παρουσία σε ένα παιχνίδι των “κυανόλευκων”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο χρόνος που έχουν στη διάθεση τους οι υπεύθυνοι του Ηρακλή ώστε να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους -τουλάχιστον στις θέσεις στις οποίες η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία- είναι περιορισμένος.

Αν στα παραπάνω συνυπολογιστεί και το δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους στόχους του Ηρακλή δεν έχουν αποδεσμευτεί από τις ομάδες τους ώστε να προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους “κυανόλευκους”, προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ πρέπει να επιδοθούν σε έναν αγώνα ταχύτητας ώστε να προχωρήσουν στην σωστή, αλλά και έγκαιρη ενίσχυση του ρόστερ.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top