Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι του Αγρινίου με τον Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Χουάντερσον 7: Σε ακόμα ένα φετινό παιχνίδι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή ήταν σταθερότατος. Παρά το 2-0, γκολ για τα οποία δεν φέρει ευθύνη, εντυπωσίασε με τις αποκρούσεις του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Καρλίτος 4: Ο Αφρικανός βρέθηκε… αναγκαστικά στο αρχικό σχήμα της ομάδας, καθώς ήταν τιμωρημένος ο Μπουκουβάλας. Κράτησε τη θέση του όσο μπορούσε, έχοντας βέβαια προβλήματα με τους γρήγορους και τεχνίτες αντιπάλους του.

Ζιαμπάρης 5: Μέχρι τη φάση του πέναλτι ήταν πολύ σταθερός με τις τοποθετήσεις του και τις απομακρύνσεις του, κυρίως με το κεφάλι. Στο 39ο λεπτό όμως αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε χωρίς καθαρό μυαλό, καθώς άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Εφόσον δεν ακουμπούσε τη μπάλα, ο Ουάρντα θα είχε σκοράρει, αλλά ο Ηρακλής θα συνέχιζε με έντεκα παίκτες.

Μπαρτολίνι 5: Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 1-0 ήταν σταθερός, στη συνέχεια επηρεάστηκε και δέχθηκε πίεση, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης. Χαρακτηριστική η φάση του εύκολου γκολ των γηπεδούχων.

Καρασαλίδης 5: Τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της φάσης του πέναλτι και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά. Μέχρι εκείνο το σημείο αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του, με ορισμένα λάθη στις μεταβιβάσεις, ενώ ανασταλτικά ήταν σταθερός.

Ιντζόγλου 6: Έτρεξε αρκετά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πόσο μάλλον μετά την αποβολή του Ζιαμπάρη, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του συμπαίκτη του στο κέντρο, Καρασαλίδη. Αγωνίστηκε με πάθος και αρκετές δυνάμεις.

Κυριακίδης 5: Έπαιξε βασικός ως αριστερό μπακ ελλείψει του τραυματία Σαραμαντά. Μέχρι το 1-0 κράτησε την θέση του και δεν αντιμετώπισε ανασταλτικά ιδιαίτερα προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε πίεση από τη στιγμή που επέστρεψε στο αριστερό άκρο, καθώς νωρίτερα αγωνίστηκε για λίγα λεπτά δίπλα στον Ιντζόγλου. Ανέβηκε ψηλά και επιχείρησε να δημιουργήσει με βαθιές μπαλιές.

Βέλλιος 5: Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσει στο σκορ με την κοντινή προβολή που πέρασε μόλις άουτ. Γυρνούσε πίσω να ζητήσει μπάλα, προσπάθησε να είναι δραστήριος, αλλά μετά την αποβολή δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Περόνε 4: Αγωνίστηκε για δεύτερη φορά φέτος ως δεκάρι, πίσω από τον Βέλλιο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει με δύο αντεπιθέσεις επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Παναιτωλικού όμως ενήργησε χωρίς καθαρό μυαλό και σπατάλησε τις προϋποθέσεις που είχαν δημιουργηθεί. Κουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πάντως ζήτησε το πέναλτι στη φάση που δημιούργησε ο ίδιος.

Πασάς 3: Δεν κατάφερε να δημιουργήσει και εν τέλει να απειλήσει στο πρώτο μέρος, αγωνιζόμενος ως χαφ. Μετά την αποβολή έπαιξε ως αριστερό μπακ δεχόμενος πίεση και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε.

Μπουλούτ 3: Αγωνίστηκε ως δεξί χαφ χωρίς ωστόσο να δώσει πολλά στην ομάδα του. Λίγες οι ατομικές ενέργειες όπου χρησιμοποίησε την δύναμη του, έχοντας έναν ακίνδυνο ρόλο στο δεύτερο μέρος.

Στάμου 5: Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Καρασαλίδη και αγωνίστηκε ως στόπερ δίπλα στον Μπαρτολίνι, μετά την αποβολή του Ζιαμπάρη. Πάλεψε όσο μπορούσε, κέρδισε αρκετές μονομαχίες, είχε και κακές στιγμές καθώς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δέχθηκε πίεση.

Πουρτουλίδης 5: Μπήκε ως αλλαγή ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 και αγωνίστηκε δίπλα στον Ιντζόγλου ως αμυντικό χαφ. Με ορισμένα λάθη στις μεταβιβάσεις του, αλλά προσπαθώντας παράλληλα να δώσει ηρεμία στην ομάδα του.

Λουκίνας: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Νίκος Παπαδόπουλος 5: Έχοντας να διαχειριστεί τις απουσίες των δύο βασικών μπακ αλλά και του Ρομάνο κυρίως, επιχείρησε να παρατάξει την ομάδα με «συνταγή» Τρίπολης. Μέχρι το πέναλτι, την αποβολή του Ζιαμπάρη και τον τραυματισμό του Καρασαλίδη που έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα, ο Ηρακλής έδειξε να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Αναγκαστικά στη συνέχεια μπήκε στη διαδικασία αρκετών εσωτερικών αλλαγών. Θα μπορούσε ίσως να κάνει την τρίτη αλλαγή πιο γρήγορα, καθώς το σκορ ήταν 2-0 και χρειαζόταν ενέργεια στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top