Πορνοστάρ έγινε παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα… (pics)

H Σάρα Τομάζι αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στην βιομηχανία του πορνό και να ασχοληθεί με τη μπάλα…

Blue Girl, Διάφορα

Είναι, λοιπόν, η νέα γενική διευθύντρια της Μαρούβιουμ, που είναι ερασιτεχνική ομάδα της Ιταλίας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, καθώς αυτό είναι σίγουρα το πρώτο βήμα για μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Διότι, είναι σίγουρο ότι σύντομα μεγάλες ομάδες, ακόμα και της Serie A, θα εκτιμήσουν τα προσόντα της Σάρα και θα της ζητήσουν μεταγραφή!

Η Τομάζι δεν είναι καμιά τυχαία. Μοντέλο, ηθοποιός, αλλά και πολιτικός καθώς στην προσπάθειά της να ανακηρυχθεί άξια διάδοχος της Τσιτσιολίνας έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μόντσα.Επίσης, είναι ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στα περίφημα μπούνγκα – μπούνγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι. Να πως ανοίγει η πόρτα της Μίλαν!

«Δεν ήθελα να κάνω ταινία πορνό, αλλά με κατέλαβαν οι εξωγήινοι, μου έβαλαν ένα τσιπ και υποχρέωσαν να παίξω στο φιλμ» έχει πει η Τομάζι αναφερόμενη στη συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες. Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε πει ότι όταν γύριζε τις σκηνές βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών τα οποία της χορήγησαν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, οι παραγωγοί της ταινίας.

Πηγή:www.sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top