Διαρροές για κυρώσεις στον ΠΣΑΠ

Σε επιβολή ποινών στις ομάδες διαρρέει ότι θα προχωρήσει η ΕΠΟ, στην περίπτωση που ο ΠΣΑΠ και οι ποδοσφαιριστές υλοποιήσουν την απόφασή τους να απέχουν από τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά για την ιστοσελίδα SDNA αναφέρονται τα εξής:
“Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΠΟ ήδη όρισε παρατηρητές για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, ενώ η ΚΕΔ προτίθεται να ορίσει και διαιτητές, ανεξάρτητα αν υπάρχει απόφαση του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών να απέχουν από τα παιχνίδια.

Στην ομοσπονδία θεωρούν ότι η διαμάχη του ΠΣΑΠ είναι με τις ΠΑΕ των δύο επαγγελματικών κατηγοριών και όχι με την ίδια και λένε πως αν οι παίκτες θέλουν να κάνουν αποχή, ας την κάνουν στα πρωταθλήματά τους και όχι στο Κύπελλο!

Εφόσον η απόφαση του ΠΣΑΠ υλοποιηθεί και οι αγώνες του Κυπέλλου δεν διεξαχθούν, από την ΕΠΟ διαρρέουν ότι θα εφαρμόσουν τις διατάξεις του ΚΑΠ περί αγώνων που δεν τελέστηκαν. Ήτοι βαρύ πρόστιμο, μηδενισμός στους αγώνες και αφαίρεση 3 βαθμών από τη βαθμολογία του επόμενου πρωταθλήματος για τις ομάδες που δεν εμφανίζονται να αγωνιστούν!

Η ομοσπονδία, εξάλλου, έχει εκφράσει τη διαμαρτυρία της αλλά και την απειλή της, απ’ ευθείας προς τον ΠΣΑΠ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Την Πέμπτη (10/12), εξάλλου, αντιπροσωπία του ΠΣΑΠ επισκέφτηκε και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, με τον οποίο και συζήτησαν τους λόγους της απόφασής τους για αποχή, που είναι η μη τήρηση των συμφωνηθέντων για τη λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου για την στήριξη των ποδοσφαιριστών”.

Πηγή: SDNA.gr

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top