«Η ΕΠΟ διεξάγει δήθεν διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά του κυπέλλου»

Με ανακοίνωσή της η Forthnet καταγγέλλει τον διαγωνισμό της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου για την τριετία 2016-19, που ολοκληρώνεται στις 16/12 και ουσιαστικά δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει σ’ αυτόν. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι θα διεκδικήσει την προάσπιση των συμφερόντων της στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Forthnet κατήγγειλε και τον προηγούμενο διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου (2013-16) και δικαιώθηκε, αφού η δικαστική απόφαση έκανε λόγο για άκυρο διαγωνισμό και επανάληψη της διαδικασίας.

Βέβαια, η ΕΠΟ ξεπέρασε τον συγκεκριμένο σκόπελο προχωρώντας σε ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων χωρίς να προηγηθεί διαγωνισμός.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Για άλλη μία φορά, η ΕΠΟ με τις πρακτικές που ακολουθεί στη διαδικασία ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της τριετίας 2016-2019, καθιστά φανερό ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει διαφανείς και ανοιχτές πρακτικές, αλλά διεξάγει δήθεν διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να τηρήσει τα προσχήματα.

Η Forthnet δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ και  θα συνεχίσει να διεκδικεί την προάσπιση των συμφερόντων της στα ελληνικά δικαστήρια”.

Πηγή:www.soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top