Τα αποτελέσματα της Κ15 και Κ17

Νίκη για την Κ17 και ισοπαλία με αγγλικό σκορ για την Κ15…

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-15 – SKODA ΞΑΝΘΗ Κ-15 3-3

Για το πρωτάθλημα Κ-15 της Superleague, ο Ηρακλής παραχώρησε ισοπαλία με το ευρύ 3-3 στην SKODA Ξάνθη, στο γήπεδο της Μίκρας.

Οι νεαροί παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις, πέτυχαν 3 γκολ, όμως τρεις στιγμές αδράνειας σε στατικές φάσεις, επέτρεψαν στους Ακρίτες να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας προηγήθηκε με 3-1.

Τα τέρματα του Ηρακλή σημείωσαν στο 28′ ο Αβραμίδης, στο 49′ ο Δημητρακούδης και στο 59′ ο Καλαϊτζάκης.

Για τη SKODA Ξάνθη, τα γκολ ήρθαν στο 15′, το 69′ και το 75′. (ο αγώνας διαρκεί 80 λεπτά).

ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-17 – SKODA ΞΑΝΘΗ Κ-17 2-1

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague, ο Ηρακλής πέτυχε σημαντική νίκη επί της SKODA Ξάνθης, στο γήπεδο της Μίκρας.

Οι παίκτες του Λευτέρη Τσακίρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, κατορθώνοντας τελικά να κερδίσουν τη 2η του βαθμολογικού πίνακα, Ξάνθη, σημειώνοντας παράλληλα την 5η νίκη (και 1 ισοπαλία), στους τελευταίους 6 αγώνες, εκ των οποίων και 3 διπλά!

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν στο 25′ με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Κριτσιάνης, και στο 37′ με κεφαλιά ο Κατσαρός.

Οι Ακρίτες μείωσαν το σκορ στο 73′.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Καρακώστας, Κριτσιάνης, Χατζηπαπάς, Αλμπάνης, Αναγνώστου, Γουνόπουλος, Τότσκα, Τουλάκης, Κοιλανίτης, Τσιπιρτίμης, Κατσαρός.

Έπαιξαν και οι: Αποστόλου, Αρβανιτίδης, Δραγάνης, Ουρδούδης.

 

Η σύνθεση του Ηρακλή: Κουσίδης, Μπαλικτσής, Γεωργάτος, Τοπαλίδης, Δημητρακούδης, Κανταρτζής, Διγκόζης, Παπαδόπουλος, Αβραμίδης, Καλαϊτζάκης, Χαριτάκης.

Έπαιξαν και οι: Ποπίδης, Ντάμα, Παπαφιλίππου, Τουρσίδης, Κορομπίλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top