Ετοιμάζει Περόνε…

Ο Αργεντινός επιθετικός πιθανότατα προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντιέγκο Ρομάνο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η προετοιμασία του Ηρακλή, εν’ όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν τον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα ξεκινήσει το παιχνίδι να αναφέρουν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σε σχέση με αυτή που παρέταξε στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει μόνο σε μία αλλαγή και αυτή αναγκαστική λόγω της δεδομένης απουσίας του Ντιέγκο Ρομάνο. Την θέση του Αργεντινού μέσου λοιπόν, λογικά θα πάρει ο Εμάνουελ Περόνε που επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός του Ηρακλή, αποτελείται από τον Χουάντερσον που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια τους Μπουκουβάλα (δεξιά), Μπαρτολίνι (κέντρο), Ζιαμπάρη (κέντρο), Σαραμαντά (αριστερά) να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα και τους Καρασαλίδη, Ιντζόγλου να καλύπτουν τις δύο θέσεις των αμυντικών χαφ. Στην άκρα θα αγωνιστούν οι Πασάς (δεξιά), Μπουλούτ (αριστερά) και τον Περόνε σε θέση επιτελικού μέσου και κρυφού κυνηγού, πίσω από τον προωθημένο Απόστολο Βέλλιο.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top