Τα εισιτήρια με Καρδίτσα

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα στο Κύπελλο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει όλους τους φίλους της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ότι τα εισιτήρια διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, έως τις 6 το απόγευμα, ενώ αύριο Τρίτη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ από τις 15:30 θα είναι προς διάθεση από τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ”, δίπλα από τη μπουτίκ του Καυτανζογλείου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: ΘΥΡΕΣ 7-8-9: 10 ευρώ, ΘΥΡΑ 13: 15 ευρώ, ΘΥΡΕΣ 4-5: 20 ευρώ, SILVER: 30 ευρώ”

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημερώνει τους 2 οπαδούς της ομάδας μας που έδωσαν το “παρών” στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έχασαν ταυτότητα και εισιτήριο διαρκείας αντίστοιχα, πως οι άνδρες security τα βρήκαν και τα παρέδωσαν στα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα.
Το δελτίο ταυτότητας ανήκει στον κύριο ΒΑΣΙΛΑΚΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ, δημότη Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, ενώ η κάρτα εισιτηρίου διαρκείας ανήκει στον κύριο ΑΡΑΜΠΑΤΖΙΚΟ ΚΩΣΤΑ, από τη Βαλμάδα Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι δύο φίλοι της ομάδας μας, να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να τα παραλάβουν.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top