Δίνει χρόνο ο Παπαδόπουλος…

Γιαννίκογλου, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Πουρτουλίδης, Καρλίτος, Χαντί τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ηρακλή για το αυριανό (1/12) με την Καρδίτσα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής υπολογίζει πολύ στον θεσμό του κυπέλλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το αυριανό (1/12) παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο διάστημα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν σκοπεύει να αλλάξει τον σχηματισμό. Αυτός θα παραμείνει στο 4-2-3-1. Σκοπεύει όμως να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων.

Στο πλαίσιο αυτό, όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μάκης Γιαννίκογλου. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Καρλίτος, στο αριστερό ο Σαραμαντάς, ενώ στο κέντρο θα παίξουν οι Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης. Δίδυμο στη θέση των αμυντικών χαφ θα είναι οι Ζαμπάζης και Πουρτουλίδης, ενώ στη μεσαία γραμμή, ο Κυριακίδης θα παίξει στα δεξιά, ο Χαντί αριστερά και ο Τσιλιανίδης σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γιάννης Λουκίνας.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος σκόραρε δύο φορές στην τελευταία αναμέτρηση του Ηρακλή με την Καρδίτσα στο Καυτανζόγλειο, στις 7 Μαρτίου του έτους που διανύουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top