107 χρόνια, 107 παιδιά, το μέλλον του Ηρακλή είναι εδώ (pics)!

Συγκινητικές στιγμές στο στούντιο του Libero 107.4 και στην εκπομπή «Ώρα Για Μπλε», παρουσία 107 παιδιών για τα γενέθλια του Ηρακλή.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 107 παιδιά του Ηρακλή, το μέλλον του συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά το στούντιο του Libero 107.4 και έκαναν τους ακροατές και τους φιλάθλους της ομάδας να νιώσουν υπερήφανοι και συγκινημένοι.

Κατά την διάρκεια της εορταστικής για τα γενέθλια του Ηρακλή εκπομπής «Ώρα Για Μπλε», 107 παιδιά (αθλητές και αθλήτριες από κολύμβηση, πόλο, ποδόσφαιρο και μπάσκετ) φώναξαν συνθήματα, έσβησαν την κυανόλευκη τούρτα, μίλησαν με πάθος για την αγαπημένη τους ομάδα και έστειλαν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως ο Ηρακλής είναι εδώ και έχει λαμπρό μέλλον.

Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του συλλόγου. Χάρη και στη σημαντική συμμετοχή των γονιών, των εφόρων των τμημάτων και των προπονητών τους, έχουν γαλουχηθεί μικρές κυανόλευκες ψυχές, οι οποίες είναι αποφασισμένες να προσφέρουν στον Ηρακλή.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκπομπής συγκλόνισε η τηλεφωνική παρέμβαση μιας 92χρονης, η οποία δήλωσε πως «…πήρα ζωή ακούγοντας όλα αυτά τα παιδιά», ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία στο στούντιο του Αναστάση Βέλλιου.

Ο μικρός αδερφός του Απόστολου βρέθηκε στην Ώρα Για Μπλε μαζί με τον πατέρα του και βετεράνο παίκτη της ομάδας, Κώστα και ανέφερε πως ο επιθετικός του Ηρακλή θα σκοράρει έξι (!) φορές στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε μέσω φωτογραφιών τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά του Ηρακλή, το μέλλον του συλλόγου.

107 χρόνια, 107 παιδιά, χίλια χρόνια Ηρακλής…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top