Έχουμε αγώνα αύριο…

Η αναγκαιότητα παρουσίας κόσμου στο αυριανό παιχνίδι με τον Παμβοχαικό, ο μέχρι στιγμής απολογισμός και η ανάλυση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή…

Μετά την ήττα από την Παναχαϊκή στην Πάτρα ο Ηρακλής παρέμεινε με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, παρά το Τετάρτη και 18.00, για πολλούς και διάφορους λόγους. Πριν λίγα χρόνια δεν χρειαζόταν καλέσματα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή.

Δυστυχώς όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και στο κυανόλευκο ΤΑΑ δηλώνουν το πόσο έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου, ηθική και οικονομική.

Το ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στην Α1 οφείλεται σε ορισμένους οπαδούς της ομάδας που ξοδεύουν χρήματα και χρόνο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Βάζουν πάνω από όλα την αγάπη τους για τον Ηρακλή και προσπαθούν, αρκεί να μην μείνουν στο τέλος μόνοι.

Ως γνωστόν η μεγάλη οικονομική δυνατότητα για μεταγραφές του… παρελθόντος δεν υπήρχε, με πρώτο μέλημα τους να είναι το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν την ομάδα έτσι, χωρίς να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 3 ήττες και μία νίκη, με το αρνητικότερο αποτέλεσμα να είναι αυτό στην Πάτρα.

Κι αυτό γιατί ο Ηρακλής θέλει να … ξεμπερδέψει με περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται, με τέτοιες ήττες όμως να μην βοηθούν στην επίτευξη αυτού του στόχου, από τη στιγμή που η Παναχαϊκή θεωρείτο ομάδα στα μέτρα του Ηρακλή.

Οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους βαθμούς, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης, αλλά και στην Πάτρα, όπου έχασαν πάρα πολλά σέρβις και το πλεονέκτημα στο τέταρτο σετ (13-16).

Μία άκρως νεανική ομάδα με μόλις έναν ξένο, μία ομάδα που τώρα χτίζεται και φυσικά χρειάζεται μεγάλη επιμονή και υπομονή.

Στον αγώνα της Ορεστιάδας οι παίκτες του Χρήστου Πάτρα έδειξαν ανωτερότητα με τύπου ομάδες που κινούνται στο ίδιο περίπου επίπεδο, όμως έγινε πισωγύρισμα με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Στα θετικά πάντως των τελευταίων δύο αναμετρήσεων η βελτίωση του Χατζηηλιάδη, καθώς στις πρώτες δύο αγωνιστικές η ομάδα είχε σημαντικό θέμα με τους ακραίους, με τον Παλέντζα να ήταν αυτός που αναλάμβανε επιθετικά να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Το παιχνίδι με τον Παμβοχαικό αναμένεται να είναι πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό της Πάτρας, για αυτό και η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία.

Θα είναι ευχής έργον ο Ηρακλής να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς αύριο και με Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Κυψέλη, ώστε να έχει ψυχολογία στα επόμενα κομβικά ματς με αντιπάλους ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Μέχρι στιγμής πάντως δείχνουν πολύ αδύναμες η Λαμία και η Ορεστιάδα, ενώ Ηρακλής, Παναχαϊκή, Άρης και Κηφισιά θα παλέψουν για την αποφυγή των πλέι-άουτ.

Ο Βασιλιάς είναι εδώ και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά. Ο βολεικός Ηρακλής μας χρειάζεται όλους, γιατί ο Ηρακλής δεν είναι απλά ένα παιχνίδι. Ραντεβού αύριο στη Μίκρα…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top