“Θα αλλάξουν τα πράγματα…”

Όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Ρομάνο στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για την εμφάνιση της ομάδας, την έλλειψη θετικού αποτελέσματος αλλά και για την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά τόνισε: “Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, θέλοντας τη νίκη. Νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο”.

Τι σημαίνει η ισοπαλία στη Βέροια για τον Ηρακλή;

“Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε το ματς γιατί είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Πήραμε ένα βαθμό, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα και σε ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το Σάββατο να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας”.

Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο τι φταίει και δε μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα;

“Είναι κρίμα γιατί δεν αξίζουμε να είμαστε τόσο χαμηλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις τα αποτελέσματα. Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα, ώστε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε”.

Τι έλειπε από τον Ηρακλή ώστε να πάρει τη νίκη;

“Μας έλειπε η κατοχή της μπάλας, ώστε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά και δυνατά και όπως είπα είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Υπήρχαν συζητήσεις στα αποδυτήρια, πως σήμερα δεν έπρεπε να χάσατε;

“Όχι δε συζητήσαμε τίποτα τέτοιο. Το μόνο που κοιτάμε είναι η νίκη και τι θέλαμε πολύ σήμερα. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος και χρειαζόμασταν τη νίκη, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε ψηλά”.

Για την παρουσία του κόσμου;

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τόσο κόσμο δίπλα μας και ιδιαίτερα σε εκτός έδρας παιχνίδι. Για τον κόσμο θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top