Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Βέροιας.

Χουάντερσον 6: Δύο φορές που χρειάστηκε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά απομακρύνοντας σε κόρνερ. Δεν δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση, σταθερός στις εξόδους του.

Μπαρτολίνι 6: Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι, έκοψε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες των παικτών της Βέροιας. Θετική η συνεργασία του με τον Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας.

Καρασαλίδης 6: Αγωνίστηκε με πάθος, πρώτος στη μπάλα, δυναμικός και σταθερός στα μαρκαρίσματα του. Δεν άφησε περιθώρια στον Καικούτ να διακριθεί, ενώ ανταποκρίθηκε και στο κέντρο, όταν τον τοποθέτησε εκεί ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μπουκουβάλας 5: Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Μπερεμπασβίλι, έκανε αρκετά λάθη και στις μεταβιβάσεις. Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αισθητά η απόδοση του έχοντας μάλιστα απέναντι του τον Αμπτνούν.

Σαραμανατάς 6: Για ακόμα ένα παιχνίδι έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα. Αμυντικά προσπάθησε αρκετά και έκοψε πολλές πάσες των αντιπάλων, δεν βγήκε πολλές φορές στην επίθεση.

Μακρής 3: Σε κακή μέρα βρέθηκε ο μέσος του Ηρακλή στο σημερινό παιχνίδι. Χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, έχανε εύκολα τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ενώ δεν ήταν και συμμετοχικός στην επίθεση.

Ιντζόγλου 5: Προσπάθησε με διάθεση να βοηθήσει στο χώρο του κέντρου, Κέρδισε μονομαχίες και αναλώθηκε καθαρά στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε προβλήματα από την πίεση των παικτών της Βέροιας.

Τσιλιανίδης 3: Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, χωρίς ωστόσο να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά. Χωρίς ατομικές ενέργειες και κούρσες από τα αριστερά, χωρίς εμπνεύσεις στον τρόπο παιχνιδιού του, δεν βοήθησε μεσοεπιθετικά.

Κυριακίδης 2: Ίσως το χειρότερο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν μπήκε καθόλου στο ματς και πέραν του ότι δεν προσέφερε μεσοεπιθετικά καθόλου ήταν ακίνδυνος από την πλευρά του, αντιμετώπισε και σημαντικά προβλήματα στα μαρκαρίσματα του.

Ρομάνο 5: Είχε διάθεση και τρεξίματα, πίεσε ψηλά όσο μπορούσε και έβγαλε όλο το ενενηντάλεπτο. Δεν κατάφερε να γίνει όμως απειλητικός, βοηθώντας κυρίως ανασταλτικά παρά δημιουργικά.

Βέλλιος 5: Έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ. Προσπάθησε ζητώντας συνεχώς μπάλα να απελευθερωθεί και να δημιουργήσει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν τροφοδοτήθηκε.

Μπουλούτ 6: Η προσθήκη του έδωσε πνοή και ζωντάνια στον Ηρακλή, καθώς έκλεψε μπάλες και έκανε κούρσες από τα δεξιά, ανεβάζοντας ψηλά την ομάδα του. Δυναμικός ο Αυστραλός είχε καλά τρεξίματα, όμως δεν έβρισκε στηρίγματα ώστε να ολοκληρώσει τις ατομικές του ενέργειες.

Ζιαμπάρης 6: Όσο αγωνίστηκε κέρδισε αρκετές μονομαχίες στην άμυνα και βοήθησε ανασταλτικά. Κράτησε τη θέση του δίπλα στον Μπαρτολίνι, από τη στιγμή που τον χρησιμοποίησε εκεί ο προπονητής του.

Πασάς 4: Αγωνίστηκε λίγα λεπτά και δεν κατάφερε να προσφέρει μεσοεπιθετικά τον Ηρακλή. Σε αντίθεση με τον Μπουλούτ, ο Πασάς δεν μπήκε με την ανάλογη… φρεσκάδα.

Νίκος Παπαδόπουλος 5: Εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά τον Κυριακίδη στο δεξί άκρο της επίθεσης, επέλεξε ως βασικό τον Τσιλιανίδη, κάτι που επίσης δεν του… βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η επιλογή του Μπουλούτ έδωσε ζωντάνια στην ομάδα, ενώ «έσφιξε» τη μεσοαμυντική του γραμμή με την επιλογή του Ζιαμπάρη στην άμυνα και του Καρασαλίδη στο κέντρο.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top