Αναβολή στη Λεωφόρο!

Για λόγους ασφαλείας ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε την μη διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Βαριά καμπάνα περιμένει τους “πράσινους” σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Μετά από καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών, ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αιτία της αναβολής αποτέλεσαν οι ρίψεις φωτοβολίδων προς τους παίκτες των φιλοξενουμένων κατά την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Μετά από αρκετή ώρα, ο ρέφερι ενημέρωσε τους ανθρώπους των δύο ομάδων πως το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, για λόγους ασφαλείας.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι “πράσινοι” κινδυνεύουν με βαριά “καμπάνα” σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος. Σύμφωνα με αυτόν…”Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών,να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας”.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα αναφέρουν ότι ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε από ρίψη φωτοβολίδας στο κεφάλι, χαροπαλεύει στο 401 νοσοκομέιο της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα

Λατινοπούλου: “Επικίνδυνες και παλαιοκομματικές οι πρακτικές Ζαγοράκη”

Ποδόσφαιρο

Back to Top