Τα λόγια του Φοφόνκα για τον Ντεφεντερίκο

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Έντερσον Φοφόνκα για τον μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο αγαπητός στον κόσμο του Ηρακλή, Έντερσον Φοφόνκα, μίλησε για τα στοιχεία του μεταγραφικού στόχου του Ηρακλή, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για κάποιο πόστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ντεφεντερίκο που είναι στόχος του Ηρακλή:«Ο Ντεφεντερίκο πήγε πολύ καλά αφού πήγε με μεταγραφή στην Κορίνθιανς. Είναι μεγάλο ταλέντο αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πήγε καλά στην Κορίνθιανς. Είχε κοστίσει 4 εκατ. δολάρια στην βραζιλιάνικη ομάδα αλλά δεν έπιασε και γύρισε στην Αργεντινή. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε μπροστά».

Για τα καλά του στοιχεία:«Είναι γρήγορος, παίζει δεκάρι και στα αριστερά αλλά έχω άποψη κυρίως για πριν έξι χρόνια. Έπαιξα πολλά παιχνίδια στην Κορίνθιανς αλλά δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε. Έτσι όμως είναι οι μεταγραφές».

Για το αν πρέπει να τον πάρει ο Ηρακλής:«Αν κάνει τα μισά από αυτά που έκανε τότε ίσως μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι 26 χρονών, είναι μικρός ακόμα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Για το σενάριο που κυκλοφόρησε για το ότι θα βοηθήσει τον Ηρακλή:«Δεν έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο, δεν ισχύουν αυτά που γράφουν. Του έχω τηλεφωνήσει αλλά δεν μου απάντησε. Αν θέλει ο πρόεδρος μπορεί να με βρει, εγώ δεν είμαι μάνατζερ να φέρνω παίκτες και να παίρνω λεφτά».

Οι δηλώσεις του Έντερσον Φοφόνκα έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top