Οι αγώνες των ακαδημιών σε Αμπελόκηπους και Καυτανζόγλειο (pics)

Πλούσιο σε δράση το Σάββατο για τις ακαδημίες στίβου του Ηρακλή, στο στάδιο των Αμπελοκήπων αλλά και το Καυτανζόγλειο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του τμήματος αναφέρει:

«Μπορεί να χρειάστηκε να διακτυνιστούμε αλλά τα καταφέραμε. Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε διπλή αγωνιστική δράση για τους αθλητές των ακαδημιών στίβου του ΗΡΑΚΛΗ.

Η εκκίνηση δόθηκε από νωρίς το πρωί στο στρατόπεδο πίσω από το στάδιο των Αμπελοκήπων με τα παιδιά από τη Δ’ δημοτικού μέχρι και τα γυμνάσια να συμμετέχουν σε αγώνες ανώμαλου δρόμου.

Περίπου 30 παιδιά έδωσαν το παρόν στη διοργάνωση με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ, με τις αθλήτριες Αθανασία Θεοδωρίδου της προπονήτριας Μαρίας Δούμου να κερδίζει τη 2η θέση των 2.500μ. κοριτσιών Γυμνασίων και την Βασιλική Καλλιμογιάννη της προπονήτριας Ελεονώρας Ρωσιάδου να κερδίζει τη 2η θέση των 1.300μ. στα κορίτσια Δημοτικών.

Την σκυτάλη πήραν τα 50 παιδιά από νήπια έως και Γ’ δημοτικού που συμμετείχαν σε πέντε ομαδικά παιχνίδια-σταθμούς στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στους πρώτους μας αγώνες για φέτος και καλή τύχη στους επόμενους.

Ευχαριστούμε τους συλλόγους Πυγμή Ευόσμου και τον ΑΣ Άρης για την πρόσκληση και την εξαιρετική συνεργασία και τους γονείς για το δυνατό τους χειροκρότημα. Σύντομα θα αναρτήσουμε περισσότερες φωτογραφίες και από τους δύο αγώνες. Παρακαλούνται όσοι γονείς έχουν επιπλέον φωτογραφίες να τις στείλουν σε μήνυμα στην σελίδα. Επόμενοι αγώνες το Δεκέμβριο, σύντομα θα δοθούν νέες πληροφορίες. Μπράβο σε όλους!».

Back to Top