1.469 ημέρες μετά…

Οι φίλοι του Ηρακλή θα βρεθούν και πάλι στον Δήμο Καλλικράτειας μετά την 6η Νοέμβρη του 2011 για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ κόντρα στο Πευκοχώρι

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κόντρα στο Πευκοχώρι θα αγωνιστεί αύριο (14/11), η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου του Δήμου Καλλικράτειας (17.00).

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Ηρακλή, που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά (απέχει από την Θεσσαλονίκη περίπου 35χλμ.)  θα ξαναβρεθούν στο ίδιο σημείο έπειτα από 1.469 ημέρες, μετά την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου στην Καλλικράτεια για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Σε εκείνη την αναμέτρηση της 6ης Νοέμβρη του 2011, περισσότεροι από 4.000 φίλοι του Ηρακλή, είχαν βρεθεί στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας από την Χαλκιδική για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι το οποίο μετατράπηκε σε διαδήλωση, εναντίων των άδικων φωτογραφικών αποφάσεων κράτους, ΕΠΟ και λοιπόν ομάδων για υποβιβασμό της ομάδας.

Παράλληλα όμως αποτέλεσε και παιχνίδι ορόσημο για την αντεπίθεση του Ηρακλή που επέστρεψε πλέον στην φυσική του θέση, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα μνημονεύεται από τους φίλους της ομάδας, ως το παιχνίδι και η ημέρα που άλλαξε η ιστορία του Ημίθεου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top