Οι διαιτητές της Αλεξανδρούπολης στο Ορεστιάδα-Ηρακλής!

Οι Ιωαννίδης-Τζεπκινλής, από τους οποίους έχουν πολλά παράπονα οι κυανόλευκοι για τον αγώνα με τον Εθνικό, θα σφυρίξουν και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της ακριτικής πόλης.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν ο Ηρακλής ηττήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό με 3-0 σετ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο πρώτο και τρίτο σετ, όπου έληξαν με 27-25.

Πρώτος διαιτητής ήταν ο Τζεπκινλής και δεύτερος ο Ιωαννίδης του συνδέσμου Θράκης-Αν. Μακεδονίας. Οι ίδιοι δηλαδή που ορίστηκαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου της Ορεστιάδας, με την διαφορά ότι ο Ιωαννίδης θα είναι πρώτος.

Κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς στην… εύκολη απάντηση που μπορεί να δοθεί ότι ορίζονται οι συγκεκριμένοι για να μην υπάρχουν έξοδα μετακίνησης, υπάρχει ένα πρόσφατο δεδομένο.

Ποιο είναι αυτό; Στο πρόσφατο παιχνίδι Ορεστιάδα-Παναχαϊκή διαιτητές ήταν οι Δεληκωστίδης και Βασιλειάδης, του συνδέσμου Θεσσαλονίκης. Σε αυτή την αναμέτρηση άραγε δεν υπήρχαν έξοδα μετακίνησης των διαιτητών;

Σχετικά Άρθρα

Back to Top