Το… ηθικό δίδαγμα της «Δίκης»

Οι συντάκτες της BlueArena επιχειρούν να φιλτράρουν όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή.

BlueArena, Απόψεις

Πολύ κακό για το τίποτα. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα όσα ειπώθηκαν για τον Ηρακλή και τον Σπύρο Παπαθανασάκη στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη».

Όσοι περίμεναν στην γωνία τον Ηρακλή και τον μεγαλομέτοχό του, για να προσπαθήσουν να του… περάσουν δαχτυλίδι και να τον ανεβάσουν σε κάποιο άρμα, διαψεύστηκαν οικτρά.

Ίσα-ίσα που ο Σπύρος Παπαθανασάκης κέρδισε περισσότερους πόντους στην εκτίμηση του κόσμου, αφού αποδείχθηκε ότι πορεύεται αυτόνομος, ακολουθώντας πιστά την «εντολή» που έλαβε από τον κόσμο: Καμία εξάρτηση από όλους αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Διότι όλοι τους ευθύνονται. Είτε λίγο (με την σιωπή και την αποχή τους στις κρίσιμες συνεδριάσεις), είτε πολύ (με την ενεργή συμμετοχή τους στα μεγαλύτερα σκάνδαλα). Όσο ο μεγαλομέτοχος ακολουθεί την εντολή, θα απολαμβάνει την -σχεδόν- απόλυτη αποδοχή από την κυανόλευκη οικογένεια (αν βοηθήσουν λίγο και τα αποτελέσματα, τότε θα… φύγει και το «σχεδόν»).

Αυτή όμως η περιπέτεια με το ευτυχές τέλος, θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον μεγαλομέτοχο. Θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι τύποι σαν τον Πηρούνια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περνούν και έξω από το Καυτανζόγλειο. Πόσω μάλλον να φιλοξενούνται στην σουίτα του μεγαλομετόχου και να συζητούν το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στην κυανόλευκη ΠΑΕ. Ευτυχώς ο Παπαθανασάκης αντιλήφθηκε εγκαίρως το λάθος που πήγαινε να κάνει και διέκοψε τις επαφές μαζί του.

Επειδή όμως «Πηρούνιες» υπάρχουν πολλοί στον χώρο, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και όσοι βρίσκονται γύρω του, θα πρέπει επιτέλους να τον προστατεύσουν. Διότι στον Ηρακλή τα ζητήματα ηθικής είναι μείζονος σημασίας.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top