Να ποιος είναι ο Καυμένακης…

Η Bluearena σας θυμίζει με στοιχεία τα «επιτεύγματα» του Γιάννη Καυμενάκη, τον οποίο κανείς δεν ξεχνά για τα όσα… έκανε στο να κρατήσει παράνομα εις βάρος του Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης.

Διάφορα, Ροπαλιές

Γιάννης Καυμενάκης, ο ισχυρός άντρας του Αστέρα Τρίπολης που προσέθεσε μέσα σε όλα για τα οποία έχει κατηγορηθεί τα τελευταία χρόνια και το «κόψιμο αυτιών», μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν από την τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΙ.

Ένας παράγοντας που το όνομα του έχει συνδεθεί με διάφορα σκάνδαλα, αλλά και φυσικά με τον άδικο υποβιβασμό του Ηρακλή το 2011.

Η Bluearena ανέτρεξε στο πλούσιο αρχείο της και σας θυμίζει τα όσα έκανε ο Καυμενάκης, για όσα κατηγορήθηκε, αλλά και τις αξέχαστες δηλώσεις του. Μέσα σε αυτά, σας θυμίζουμε και τους περίφημους διαλόγους του συνεργάτη του στον Αστέρα, Δημήτρη Μπάκου, με τον Αχιλλέα Μπέο…

Ο Καϋμενάκης γνώριζε την απόφαση!!! (05/09/2011)

Παρά την απόφαση του Διαιτητικού, στην Τρίπολη ήταν βέβαιοι για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης, είχε ενημερώσει προ πολλού τους παίκτες του Αστέρα ότι θα αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα.

Η αποκάλυψη έγινε από ποδοσφαιριστή της ομάδας στην ιστοσελίδα «sport-fm.gr». Ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε…

«Είναι μια απόφαση που μας χαροποιεί. Εγώ και οι συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή είχαμε το μυαλό μας μόνο στα αγωνιστικά θέματα. Η μόνη στιγμή που μας άγχωσε ήταν όταν φτάσαμε στο Αγρίνιο και μας είπαν να μην παίξουμε, όμως όταν ήρθε και μας επισκέφθηκε ο κ. Καϋμενάκης, καθησυχάζοντάς μας τότε όλοι ήμασταν βέβαιοι πως θα παίζαμε Σούπερ Λίγκα».

Πώς γνώριζε ο κ. Καϋμενάκης την εξέλιξη της δικαστικής μάχης του Ηρακλή; Μην μπαίνετε στον κόπο να απαντήσετε. Το ερώτημα είναι ρητορικό…

Ο Καϋμενάκης μιλάει για λαμόγια… (05/09/2011)

Διαβάστε δηλώσεις του Γιάννη Καϋμενάκη στην ιστοσελίδα «arcadiasports.gr»

«Από την πλευρά της όμως και η Πολιτεία θα πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθεια που ξεκίνησε για την κάθαρση σε όλους τους τομείς. Κάποτε και εμείς θα πρέπει να προστατευτούμε από τους εκβιαστές και τα λαμόγια που λυμαίνονται το χώρο και τον βρωμίζουν. Μόνοι μας εμείς, όσο καλή θέληση και να έχουμε, ΔΕΝ μπορούμε να εξυγιάνουμε τον χώρο. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε άτιμος εξυπηρετώντας ίδια ή άλλων συμφέροντα χωρίς το παραμικρό στοιχείο να βγαίνει και να λασπώνει αθώους χωρίς τον παραμικρό φόβο τιμωρίας από το κράτος».

-Η απόφαση τελικά ήταν δίκαιη;

«Πέρα ως πέρα. Όταν μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας παρανόμως ενδυναμώνεται τότε αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων της ίδιας κατηγορίας. Όταν οι παράνομοι πλαστογράφοι αποκαλύπτονται τι ποιο φυσικό η ομάδα αυτή να τιμωρείται και σε περίπτωση που η τιμωρία αποφέρει υποβιβασμό η ομάδα της ίδιας κατηγορίας να σώζεται διότι η ομάδα αυτή είχε υποστεί συνέπειες παρανομιών».

Βίαιη προσαγωγή για Δαλούκα, Κύρκο, Καϋμενάκη και Χατζή (08/10/2013)

Αστυνομικούς στην πόρτα τους αναμένεται να δουν οι Δαλούκας, Κύρκος ,Καϋμενάκης και Χατζής, καθώς η εισαγγελέας της έδρας, Βιργινία Σακελλαροπούλου πρότεινε την βίαιη προσαγωγή τους στο δικαστήριο την Τετάρτη 9/10 για τα στημένα.

Ο λόγος είναι ότι αν και οι μάρτυρες έχουν κληθεί, δεν έχουν παρεβρεθεί στο δικαστήριο να καταθέσουν, ενώ αξίζει να προστεθεί πως η έδρα θέλει παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση από εκείνα που έχουν δώσει μέχρι στιγμής σχεδόν όλοι οι μάρτυρες.

Σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι μάρτυρες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο –οικονομικό της περισσότερες φορές- για λιπομαρτυρία.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus που είναι από την πρώτη μέρα στα δικαστήρια για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ο Δημήτρης Κύρκος ήταν παρών στο δικαστήριο, κάτι που ήταν και σε γνώση της έδρας.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται την Τετάρτη 9/10 με την κατάθεση, μεταξύ άλλων, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει έρευνα σχετικά με το παρελθόν του Μάκη Ψωμιάδη.

Πηγή: Soccerplus

Διάλογοι Δημήτρη Μπάκου-Αχιλλέα Μπέου

Τον τρόπο για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης συζητούσαν ο εκ των μεγαλομετόχων της αρκαδικής ομάδας, Δημήτρης Μπάκος με τον Αχιλλέα Μπέο. Στο δεύτερο διάλογο γίνεται λόγος και για βοήθεια από τον Βαγγέλη…

Στο δεύτερο διάλογο γίνεται λόγος και για βοήθεια από τον Βαγγέλη, μέσω του προέδρου της Κέρκυρας, Γιώργου Λιμπάντση ή του προπονητή της Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Διαβάστε τους διαλόγους:

S/N: 2770, Εναρξη: 23:22

Β’: Τι γίνεται, ρε συ; Τι κάνουμε; Τα κάναμε σκατά γ…!

Α’: Δύσκολα, Δημήτρη, δύσκολα. Εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδερφέ, για να μην εκτεθώ.

Β’: Ξέχασέ το, μίλαγα με τον Γιόλη τώρα, μην τρελαθούμε τώρα, ξέχασέ το. Τι γίνεται μ’ αυτόν εκεί πάνω τώρα; Νομίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι;

Α’: Αυτός είπε κάπου, κάπου πολύ σοβαρά, δεν είναι κανένας καραγκιόζης αυτός, ότι το παιχνίδι θα το χτυπήσει. Σήμερα μου το είπαν αυτό. Αν συμβεί αυτό, δυσκολεύουν τα πράματα για σένα.

Β’: Σίγουρα, ναι. Εσύ τι πιστεύεις. Ότι αυτός έχει τώρα ελπίδες κάπου;

Α’: Καμία ελπίδα δεν έχει.

Β’: Ε, τότε;

Α’: Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλω να πάει αύριο ο Γιώργος να δω τι θα του πει ο Βαγγέλης κι εγώ αύριο θα του έχω τον άνθρωπο να τον περιμένει να τον πάει πακέτο εκεί.

Β’: Είναι αυτός… δεν πιστεύω να μας κάνει καμία π… εκεί πέρα;

Α’: Είναι σαν να μιλάτε μαζί μου, εντάξει; Μην μπερδευτείς καθόλου εσύ, θα πάει επάνω να το δουλέψει κι ό,τι σου πει. Το ναι είναι ναι και το όχι είναι όχι. Μην ασχοληθείτε καθόλου, άσ’ τον να πάει 2-3 μέρες να το δουλέψει κι ό,τι σας πει.

Β’: Α, θα πάει ο δικός σου δηλαδή εκεί πέρα.

Α’: Για να μην έχει καμιά αμφιβολία.

Β’: Εντάξει, γιατί μη σας μπλέξει πουθενά σε καμία ιστορία.

Α’: Όχι, όχι. Ασ’ το, να μην έχεις πρόβλημα.

Β’: Για κοίτα το, μην μπλέξουμε, μήπως μπορούσαμε να σώζαμε την παρτίδα, μην μπλέξουμε σε περιπέτεια.

Α’: Άσε να δούμε τι θα γίνει αύριο και θα τα πούμε.

Δεύτερος διάλογος Μπάκου-Μπέου (2)

Δημήτρης: Αχιλλέα, καλησπέρα. Ο Δημήτρης ο Μπάκος τι κάνεις;

Αχιλλέας: Τι γίνεται, Δημήτρη, είσαι καλά;

Δημήτρης: Ρε συ Αχιλλέα, είπε ο Γιώργης ότι θα δεις το παιδί απόψε.

Αχιλλέας: Ναι.

Δημήτρης: Διότι εγώ δεν ξέρω, τον είδα προχθές αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι νέο παιδί τώρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω πολλή εμπιστοσύνη, εσύ θα μπορούσες να το κανονίσεις εκεί πέρα. Μπορείς σε παρακαλώ να δεις τι θα κάνουμε με το αυριανό παιχνίδι του Σαββάτου εκεί πέρα, να το βοηθήσουμε λιγάκι, μην έχουμε κάνα στραπάτσο;

Αχιλλέας: Εγώ ξέρεις μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, θα μιλήσω μαζί του, το υποσχέθηκα στον Γιώργο και θέλω να δω τι γίνεται, γιατί μέσα στις προοπτικές του είναι και ο Πανιώνιος. Πώς θα γίνει τώρα η δουλειά;

Δημήτρης: Το ξέρω ότι είναι και ο Πανιώνιος, αλλά αν ξεκινήσουμε εμείς τώρα και πάρουμε τούτο εδώ το παιχνίδι, να έχω βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι να τους δώσω εγώ το τελευταίο.

Αχιλλέας: Βάσει προγράμματος, Δημήτρη, δεν πρόκειται ποτέ εσύ στο τελευταίο παιχνίδι να μπορείς να δώσεις το παιχνίδι στον Πανιώνιο.

Δημήτρης: Γιατί, ρε συ Αχιλλέα, δεν μπορώ να το δώσω;

Αχιλλέας: Πώς θα μπορέσεις, για πες μου;

Δημήτρης: Αφού έχω 4-5 παιχνίδια τα οποία είναι εύκολα για μένα αλλά κάπου πρέπει να κάνω αρχή.

Αχιλλέας: Πού είναι τα εύκολα; Για πες μου, ποιο είναι το δικό σου εύκολο; Αν χάσει ο Άρης την Κυριακή μπαίνει σε περιπέτεια και ο Άρης, Δημήτρη. Δεν τα έχεις λογαριάσει καλά. Το παιχνίδι για όλη την υπόθεση είναι της Κυριακής, το δικό σου, από εκεί θα σου βγάλω ακριβώς και τη σωτηρία εγώ.

Δημήτρης: Ναι, αλλά…

Αχιλλέας: Το παιχνίδι-κλειδί για όλη την υπόθεση και πρώτον εσένα είναι της Κυριακής.

Δημήτρης: Αχιλλέα, κοίταξε να δεις, άμα σκοτωθούμε την Κυριακή, πες ότι σκοτωθούμε, στη χειρότερη θα μοιράσουμε τους βαθμούς. Αξίζει τώρα να μοιράσουμε τους βαθμούς δηλαδή τώρα μεθαύριο;

Αχιλλέας: Μην το λες αυτό, στη χειρότερη θα μοιράσουμε τους βαθμούς, μπάλα είναι, Δημήτρη.

Δημήτρης: Εντάξει, το ξέρω, μπάλα είναι πάντα.

Αχιλλέας: Γάμ… το σου λέω, ήρθε εκεί ο Πανσερραϊκός και σου έβαλε 2 γκολ, η χειρότερη ομάδα. Δεν μπόρεσες να κερδίσεις τη Λάρισα, ένα σουτ σου έκανε η πουτάνα.

Δημήτρης: Ε, τότε όπως μου τα λες τώρα με έχεις καταδικασμένο, ρε Αχιλλέα.

Αχιλλέας: Δεν σε έχω καταδικασμένο, σου λέω μην υπολογίζεις τον Άρη, καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αγάπη μου. Λες θα πάρω βαθμούς και θα βοηθήσω τον Πανιώνιο. Για να πάρεις βαθμούς, πρέπει να κερδίσεις, άσε με εμένα, τον Άρη, όλα τα παιχνίδια δεν είναι έτσι εύκολα. Ο Άρης μπαίνει σε περιπέτεια. Αν ο Άρης χάσει την Κυριακή έχει 27 βαθμούς, πώς θα σε βοηθήσει εσένα, για πες μου;

Δημήτρης: 28 έχει ο Άρης.

Αχιλλέας: 28, πώς θα σε βοηθήσει;

Δημήτρης: Πάλι θα χάσει. Συνέχεια θα χάνει ο παλιομαλάκας κι αυτός;

Αχιλλέας: Είχε παιχνίδι τώρα ΟΥΕΦΑ, αυτά μη νομίζεις. Εσύ την Κυριακή πρέπει, ο κόσμος να χαλάσει, να πάρεις το παιχνίδι με νύχια και με δόντια.

Δημήτρης: Ναι, αυτό λέμε. Σε αυτό τώρα θα έρθουν αυτοί τώρα να μου κάνουν ζημιά, δηλαδή, εκεί πέρα; Θα έρθουν να με ρίξουν δηλαδή εκεί πέρα;

Αχιλλέας: Εγώ θα σου πω κάτι, στο λέω από τώρα, διοικητικά και προπονητικά για να μη σε κοροϊδεύει κανένας Δημήτρη, έρχονται να τελειώσουν το πανηγύρι αυτοί. Στο λέω εγώ τώρα. Αλήθειες δεν θέλεις να μιλάμε, να σε προετοιμάσω;

Δημήτρης: Ακριβώς, ακριβώς.

Αχιλλέας: Αυτοί αν δεν χάσουν, ισοπαλία να πάρουν, σωθήκανε μαθηματικά. Το κατάλαβες;

Δημήτρης: Το κατάλαβα, ναι.

Αχιλλέας: Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να σε βοηθήσει μέσω Λυμπάντση ή μέσω Πάντοβιτς, ξέχασέ το. Μπορεί να σε βοηθήσει με κάνα 2-3 παιδιά, μόνο έτσι.

Δημήτρης: Ε, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, έστω να κάνει αυτό;

Αχιλλέας: Αυτό, θα πάω, θα μιλήσω και θα μιλήσει το βράδυ αργά με τον Γιώργο. Να σου δούμε και ποιος θα σε πέσει.

Δημήτρης: Εσύ για δες το, τι μπορούμε να κάνουμε εκεί και θα τα πούμε.

Αχιλλέας: Και να δούμε και ποιος θα κληρωθεί αύριο, ποιον θα σου βάλουνε. Κι αυτό είναι σημαντικό να ξέρεις.

Δημήτρης: Κι αυτό σημαντικό, ναι.

Αχιλλέας: Εκεί πέρα, ίσως αν μπει κάποιος, να βοηθήσω κι εγώ.

Δημήτρης: Εντάξει, κάτι πρέπει να κάνουμε τώρα πάντως με τούτο εδώ, η Κέρκυρα…

Αχιλλέας: Ε, βέβαια κι εγώ θα βοηθήσω σου λέω, αλλά να δούμε τι θα γίνει, να μην κοροϊδευόμαστε.

Δημήτρης: Μα, γι’ αυτό σε πήρα, σε παίρνω κάθε μέρα; Διότι με αυτούς εκεί και με τον Βαγγέλη, ο Βαγγέλης είναι νέο παιδί τώρα, όλα εντάξει εντάξει αλλά στο τέλος τρέχα γύρευε, δεν μπορώ να σου πω ότι… Εσύ τουλάχιστον άμα λέμε κάτι, εντάξει ξέρω ότι…

Αχιλλέας: Δημήτρη, θα σε πάρω το βράδυ ή τον Γιώργο να σου πω, εντάξει;

Δημήτρης: Λοιπόν, για κοίτα, μίλα εκεί πέρα και να τα πούμε, να δούμε τι θα κάνουμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top