Η Κάλλι του Ηρακλή

Έβδομη συνεχόμενη χρονιά με τη φανέλα του Ηρακλή για την 18 χρονών αθλήτρια των 200μ και 400μ. Κάλλι Σαραντιάδου.

Άλλα αθλήματα

Η Θεσσαλονικιά που βρέθηκε στο σύλλογο εντελώς τυχαία μέσω μιας φίλης της όταν την παρότρυνε να ξεκινήσει μαζί της, δέθηκε τόσο πολύ με τον στίβο ώστε να συνεχίζει επί χρόνια την ενασχόληση της στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ.

Η Σαραντιάδου ακολουθώντας την καθοδήγηση της προπονήτριας της Δώρας Ουτζόυδη και με τη δυναμική παρουσία των υπόλοιπων τριών αθλητριών έχει καταφέρει να στεφτεί ήδη μια φορά ασημένια πανελληνιονίκης στην 4Χ400μ. νέων γυναικών το 2014, συνεχίζοντας για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο τις προπονήσεις και τις προσπάθειες της.

Η δρομέας με αφορμή τη νέα αγωνιστική σεζόν μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με τον στίβο, να συνεχίζει με τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά και τους επόμενους στόχους της.

«Στόχος μου για φέτος είναι να είμαι υγιής και να κάνω έναν όσο καλύτερο χρόνο μπορώ τόσο στα 200μ., αλλά κυρίως στα 400μ. και να ενισχύσω την ομάδα της σκυτάλης μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Στον ΗΡΑΚΛΗ βρέθηκα χάρη σε μια φίλη μου και την ευχαριστώ που εξαιτίας της γνώρισα τον στίβο.

Γενικότερα με το άθλημα μας θεωρώ πως αξίζει να ασχοληθεί κάποιος γιατί σου διδάσκει την πειθαρχία και την αυτοκυριαρχία και επίσης ως ατομικό άθλημα, μαθαίνει στον αθλητή να βασίζεται μόνο στις δίκες του δυνάμεις, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του.

Όσο για τον σύλλογο του ΗΡΑΚΛΗ  θεωρώ πως αξίζει να ασχοληθεί κανείς γιατί είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της πόλης μας και διαθέτει έμπειρους προπονητές και υψηλού επιπέδου αθλητές.

Back to Top