“Συγκλονιστικός ο κόσμος”

Στην υπέροχη παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Μίκρας στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Πάτρας

Βόλει, Ηρακλής

Στην συγκλονιστική παρουσία που είχε ο κόσμος του Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας, στάθηκε ιδιαίτερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός του Ημίθεου, Χρήστος Πάτρας που έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

“Ο κόσμος ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την εξαιρετική ατμόσφαιρα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι” τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Το παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου είχε πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Εμείς από την πλευρά μας, μόνο θετικά μηνύματα, μπορούμε να πάρουμε από την εμφάνιση. Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι, σετ με σετ να βελτιωθούμε και να παρουσιάζουμε όσο το δυνατό μια καλή εικόνα”.

Σ’ ότι αφορά την συμμετοχή αρκετών παικτών νεαρών σε ηλικία είπε: “Είπα και προηγούμενως ότι από το σημερινό παιχνίδι μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε. Νομίζω ότι με σκληρή δουλειά, όπως αυτή που κάνουμε στις προπονήσεις σύντομα θα είμαστε αυτοί που θέλουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top