“Υπάρχει μεγάλη διάθεση”

Στο νικηφόρο πέρασμα από τον Βόλο αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας Ελένη Καφαντάρη και η αθλήτρια Γεωργία Τσίτσου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αρχικά η προπονήτρια του Ηρακλή δήλωσε σχετικά με τη νίκη της ομάδας της:

“Πρώτα από όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκη Βόλου για την εμφάνιση και τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους.

Όσον αφορά την ομάδα μας δεν ήμασταν συγκεντρωμένες από την αρχή του παιχνιδιού,  κάναμε αδικαιολόγητα λάθη και χάσαμε ριμπάουντ με αποτέλεσμα να μην έχουμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε στο σκορ.

Παρόλα αυτά η ομάδα ανέβασε ρυθμό, πίεσε στην άμυνα, έβγαλε αιφνιδιασμούς και με τις σωστές επιλογές πήραμε την διαφορά των 20 πόντων.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση και έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας για να διορθώσουμε τα λάθη και να μπορέσουμε να ρολλάρουμε όπως θα θέλαμε”.

Από την πλευρά της η Γεωργία Τσίτσου τόνισε:

“Ήταν ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι,ουσιαστικά παίξαμε δέκα λεπτά όπως έπρεπε και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη.

Μπήκαμε αγχωμένες χωρίς λόγο και ήμασταν πολύ άστοχες,παρόλα αυτά είχαμε συνέχεια το προβάδισμα και με πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο πήραμε το ροζ φύλλο.

Το ματς αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν και από αύριο ξεκινάμε προετοιμασία για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τις Σέρρες.

Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γιατί πλέον δεν έχουμε περιθώρια λάθους”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top