Οι “αναντικατάστατοι”…

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας και Δημήτρης Στάμου είναι οι μοναδικοί παίκτες του Ηρακλή που δεν έχουν λείψει από κανένα παιχνίδια της ομάδας τη φετινή χρονιά, έχοντας ουσιαστικά πάρει τη φανέλα βασικού “σπιτι” τους

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ξεκίνημα του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα κάκιστο. Οι “κυανόλευκοι” έχουν συγκεντρώσει μόλις επτά βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ψάχνει να βρει τη λύση, προκειμένου να ανακάμψει η ομάδα του.

Ο Ελληνας τεχνικός, μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 21 παίκτες. Κάτι που αποτελεί δείγμα για το γεγονός πως ο Ελληνας τεχνικός, εξακολουθεί να “ψάχνεται” και να πειραματίζεται με τους παίκτες του, μη μπορώντας μέχρι στιγμής να βρει βασικό κορμό για την ομάδα του.

Το εντυπωσιακό στατιστικό στα παραπάνω, είναι το γεγονός πως μόλις δύο από τους 23 παίκτες, έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Δημήτρη Στάμου. Μάλιστα, ο πρώτος δεν έχει αντικατασταθεί ποτέ, μετρώντας συνολικά 720′ στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα από κάθε άλλον (αν εξαιρεθούν οι τερματοφύλακες των υπολοίπων ομάδων), ενώ ο Στάμου έχει μέχρι στιγμής 698′. Τους δύο παίκτες ακολουθεί κατά πόδας ο Παύλος Κυριακίδης, που ναι μεν έχει οκτώ συμμετοχές, ωστόσο μία φορά μπήκε ως αλλαγή, έχοντας συνολικά 653′ αγωνιστικά λεπτά παρουσίας στο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top