“Πήραμε ψυχολογία”

Στη σημασία της νίκης που πέτυχε η ομάδα απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους, οι αθλήτριες του Ηρακλή Ξανθοπούλου και Τσουμπερλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Συγκεκριμένα η Ξανθοπούλου τόνισε:

“Ήταν μια εβδομάδα στην οποία είχαμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ανάγκες του παιχνιδιού, καθώς προερχόμασταν από δυο ήττες.

Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια, και μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερες”

Από την πλευρά της η Tσουμπερλή  επεσήμανε:

“Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Απόλλων, όσον αφορά εμάς  είχαμε  την αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα, και είχαμε  λίγες ημέρες να προσαρμοστούμε σε αυτά που θα μας έλεγε η προπονήτρια μας.

Πιστεύω ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που παρουσιάσαμε στους δυο πρώτους αγώνες. Η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη και οι στόχοι μας διαφορετική γιατί είμαστε καλή ομάδα.

Μέσα από τις προπονήσεις και την δουλειά που θα κάνουμε ο στόχος θα είναι να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερες.
Είμαστε χαρούμενες  καθώς πετύχαμε μια νίκη ψυχολογίας, αλλά το ξαναλέω πως μέσα από την δουλειά θα βγει αυτό που πραγματικά θέλουμε, και πάμε στον Βόλο για την νίκη”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top