Η κριτική παικτών και προπονητή

Ο ένας χειρότερος από τον άλλο στον διασυρμό του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μπορεί να γίνει άραγε κριτική σε αυτό το έκτρωμα; Μπορεί να υπάρξει βαθμολογία για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που συμμετείχαν στον απόλυτο διασυρμό; Προφανώς και όχι.

Ό,τι έχτισαν με κόπο στα τελευταία παιχνίδια, στα οποία η ψυχή και η αυταπάρνηση κάλυψαν σε σημαντικό βαθμό την έλλειψη ποιότητας, το γκρέμισαν στο ΟΑΚΑ.

Δεν είναι τόσο η έκταση του σκορ που εξοργίζει. Είναι η έλλειψη πάθους από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ποδοσφαιριστή του Ηρακλή:

Δεν είναι δυνατόν να μην παίρνεις ούτε μία προσωπική μονομαχία.

Δεν είναι δυνατόν να μην κάνεις ούτε ένα φάουλ, για να δείξεις τουλάχιστον ότι μπήκες να διεκδικήσεις κάτι.

Δεν είναι δυνατόν να τρέμεις κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με την μπάλα.

Δεν είναι δυνατόν οι αντίπαλοι να κάνουν τακουνάκια και εσύ να τους κοιτάς λες και είσαι έτοιμος να τους ζητήσεις αυτόγραφο.

Πού είναι ρε μάγκες το πάθος σας; Αντιλαμβάνεστε ποια φανέλα φοράτε; Έχετε κατανοήσει ότι πλέον ο Ηρακλής παίζει στην Σούπερ Λίγκα;

Και επειδή 1,5 χρόνο έχετε δει μόνο τη μία όψη του νομίσματος, να είστε προετοιμασμένοι να γνωρίσετε και την άλλη. Το να παίζεις σε μία ομάδα με πολύ κόσμο, σημαίνει ότι στα καλά θα γνωρίζεις την αποθέωση και στα άσχημα θα υπάρχει ξεφωνητό. Χοντρό ξεφωνητό. Και αυτό που κάνατε σήμερα, ήταν πολύ άσχημο.

Και φυσικά, μερίδιο ευθύνης για το σημερινό χάλι, αναλογεί και στον προπονητή. Κυρίως για το γεγονός ότι έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι πολύ απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας. Κάποιοι από αυτούς ανέβασαν την ομάδα, ωστόσο φαίνεται ότι μέχρι αυτό το σημείο φτάνουν οι δυνατότητές τους. Δυστυχώς…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top