Όχι από ΑΕΚ και αστυνομία

Χωρίς την παρουσία φίλων του Ηρακλή στις κερκίδες του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η απόφαση ώστε να μην υπάρχει παρουσία φίλων του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ λήφθηκε στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας στο ματς του Σαββάτου.

Οι “κυανόλευκοι” εκπροσωπήθηκαν στη σύσκεψη και ζήτησαν να τους δοθούν 1.500 εισιτήρια με την πλευρά της ΑΕΚ να απαντά αρνητικά. Αρνητική υπήρξε και η απάντηση της αστυνομίας.

Βάσει των παραπάνω, το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Καυτανζόγλειο θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φίλων του Ηρακλή στις κερκίδες του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα σημερινά μέτρα τάξης:

“Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α, και αφορούσε τα μέτρα τάξης του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ της Α.Ε.Κ και του Ηρακλή.

Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της γηπεδούχου, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Superleague και της Δ.Ε.Α.Β, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε 1.500 εισιτήρια, καθώς και θύρα αλλά και εκδοτήριο για τις ανάγκες των οπαδών της, δεσμευόμενη παράλληλα να ανταποδώσει τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων στο δεύτερο γύρο, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Επίσης, αυτό που ζητήθηκε, ήταν να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, ή έστω (στη χειρότερη περίπτωση), μεμονωμένη.

Δυστυχώς, τα αιτήματα της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν έγιναν αποδεκτά ούτε από την γηπεδούχο Α.Ε.Κ, αλλά και από την πλευρά της Αστυνομίας.

Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων της Α.Ε.Κ.

Σημειώνεται, πως στο δεύτερο γύρο, στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί μόνο με την παρουσία των φίλων του Ηρακλή, καθώς η Α.Ε.Κ δε συναίνεσε στο αίτημα της ανταποδοτικότητας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top