Η παρουσίαση της Ορεστιάδας

Σε μία εκδήλωση που έγινε στο θέατρο «Διόνυσος» η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας παρουσίαση τη νέα ομάδα του ακριτικού συλλόγου που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2014-15 και θα υποδεχθεί στην πρεμιέρα τον Ηρακλή.

Βόλει, Διάφορα

Μεταξύ των ανθρώπων που τίμησαν με την παρουσία τους την εντυπωσιακή όσο και πρωτότυπη εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Μαυρίδης και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ κ. Μπαρμπούδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας και στο φόντο δέσποζε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος αφού απηύθυνε συγκινητικό χαιρετισμό παρέδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Α.Ο. Ορεστιάδας κ. Βασίλη Γκιζάνη Ο οποίος είπε:

«Ξεκινάμε μία νέα χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι φορείς της πόλης είναι κοντά μας και μας στηρίζουν. Η διοίκηση μας συνεχίζει να τακτοποιεί εκκρεμότητες από το παρελθόν και παράλληλα να συντηρεί το μπάτζετ της νέας ομάδας. Έχουμε πολλές υποσχέσεις για βοήθειες και ευχαριστούμε όσους έχουν ανταποκριθεί. Σύντομα ολοκληρώνουμε την εξυγίανση του συλλόγου και τότε θα αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Η Ορεστιάδα έχει ιστορία και παράδοση στον βόλεϊ. Η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες δίνει κουράγιο και δύναμη στην ομάδα και παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια μας. Στόχο μας είναι να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο που ονειρευόμαστε εδώ και δεκαετίες».

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για κάθε είδους υποστήριξη που μπορεί να παράσχει ο Δήμος τόσο προς την ομάδα του Α.Ο.Ο., όσο και προς το θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος», που τόσα έχουν προσφέρει στην πόλη της Ορεστιάδας.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διονύσου απηύθυνε ο κ.Νίκος Πατούνας και ο κ.Κωστάλας ανέγνωσε χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ.Δαμασκηνό και τους βουλευτές Έβρου κ.Ρίζο και κ.Δημοσχάκη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι ο κ. Κωστάλας για την παρουσίαση των παικτών της ομάδας και του προπονητικού team.

Ένας ένας οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και για τον καθένα υπήρξε σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του.

Με το πέρας της παρουσίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιόχαν Ίσακσον ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις πυλώνες: Παίκτες και προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, χορηγούς και φιλάθλους. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς δεν είναι ισχυρός τότε παρασέρνει και όλη την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top