Επιτέλους βρέθηκε ένας

Έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες 24ων και πλέον ωρών ώστε να βρεθεί κάποιος που θα πει ότι έγινε φάουλ στον Όλσεν, ο Γιώργος Φασόλης έβγαλε από το αδιέξοδο όσους θέλουν το… καλό του ποδοσφαίρου.

Ροπαλιές

Ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Φασόλης εμφανίστηκε στη “Δίκη” στο ΣΚΑΪ και ισχυρίστηκε ότι υπήρξε παράβαση στη φάση του τρίτου γκολ των “κυανόλευκων”.

Άποψη η οποία  δημοσιεύθηκε άμεσα από ΜΜΕ τα οποία δεν έκαναν το ίδιο με τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς των Βαρούχα και Μηντιούρη.

Φυσικά στην ίδια εκπομπή κανείς δεν φρόντισε να προβάλει στις αμφισβητούμενες φάσεις το οφσάιντ με το οποίο σταμάτησε η προσπάθεια του Πασά.

Το ίδιο συνέβη και με το ανύπαρκτο φάουλ το οποίο υποδείχθηκε και έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να φτάσει στο 2-3. Η συγκεκριμένη φάση μάλλον δεν έγινε ποτέ και όσοι συζητούν για αυτή βλέπουν “φαντάσματα”.

Είπαμε… αυτό το οποίο αναζητούσαν για 24 και πλέον ώρες, όσοι θέλουν να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν να βρεθεί κάποιος που θα έλεγε ότι υπήρξε φάουλ στη φάση του 93′ και τίποτα άλλο.

Μετά λοιπόν τη δικαίωση του Όλσεν από τον κ Φασόλη, αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο υπάρχει τόση αμφισβήτηση προς  το πρόσωπο του Σουηδού τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top