Ήττα στην πρεμιέρα για τις γυναίκες

Πρεμιέρα με ήττα για του Γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ηρακλή ηττήθηκε με 53-66 από την ΑΕ. Πυλαίας και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α2.

Τα πολλά λάθη και οι άστοχες βολές έκριναν την αναμέτρηση κάτι στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας Θόδωρος Πολυμένης.

“Το αδικαιολόγητο άγχος και οι πολλές άστοχες βολές και τα 25 περίπου λάθη νομίζω δεν χρειάζεται άλλη δικαιολογία για την ήττα μας”.

Τέλος, ο Θόδωρος Πολυμένης τόνισε: “Δεν έχουμε τίποτα παρά να κοιτάξουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. Άρη)”

Από την πλευρά των καλαθοσφαιριστριών του Ηρακλή μίλησε η σημερινή αρχηγός μας  Αφροδίτη Οικονόμου επισημαίνοντας τα εξής: ‘’Κάναμε πολλά λάθη, χάνοντας παράλληλα και αρκετές βολές. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη ώστε να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένες την επόμενη αγωνιστική’’.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές:Σελεβός, Λουλουδιάδης, (Καυχίτσας)
Δεκάλεπτα: 13-14, 25-31, 41-56, 53-66
Ηρακλής (Πολυμένης- Ντουβαλέτης): Παπαβασιλείου13 (1), Ντάλα, Τσουμπερλή 12, Οικονόμου 6 (1), Μ. Γεροστεργίου 15, Ξανθοπούλου, Τσίτσου, Ψάρρα 2, Μαρκουλάκη, Κομνηνού 5 , Ελευθεριάδου,
Α.Ε Πυλαίας (Χ. Λίτσου):  Λάλου 13, Ντάμπη 21, Δραγκόλα 3 (1), Παπαδάκη 10, Σταματέλου, Νότη 2, Τζήμου 8 , Βατσιτσίδου 9, Τσιουρλίνη

Σχετικά Άρθρα

Back to Top