Ομολόγησε δωροδοκία ο Πέρεθ για το Ολυμπιακός-Βέροια!

Ο Ισπανός μέσος τόνισε στην ανακριτή πως ήταν «στημένο» για στοιχηματικούς λόγους το πολυσηζητημένο ματς Ολυμπιακός – Βέροια 3-0.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

«Βόμβα» μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την ομολογία του Γκιγιέρμο Πέρεθ. Ο Ισπανός πρώην παίκτης της Βέροιας παρουσιάστηκε αυτοβούλως (είναι κατηγορούμενος, αλλά ο ανακριτής δεν είχε τη διεύθυνσή του για να του επιδώσει το κατηγορητήριο) στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη και του επιβεβαίωσε ότι το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 ήταν στημένο!

Ο Πέρεθ υπενθυμίζουμε πως είχε αγωνιστεί στο εν λόγω παιχνίδι που διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2013 και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία – δωροληψία από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη όπως και σε ακόμα 35 άτομα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ισπανός παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή και απολογήθηκε λέγοντας πως στο ημίχρονο του αγώνα (με το σκορ στο 0-0) δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί στα αποδυτήρια γιατί δεν υπήρχε μεταφραστής, αλλά εκ των υστέρων του είπαν πως η Βέροια έπρεπε να ηττηθεί 3-0 για στοιχηματικούς λόγους. Συγκεκριμένα πως ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής είχε πει στους παίκτες το παραπάνω στο ημίχρονο.

Με την κατάθεση αυτή ο Πέρεθ ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσα έχουν καταθέσει ως μάρτυρες οι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας και ως κατηγορούμενος ο Καλογέρης. Στον Ισπανό – που τον Ιούνιο είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook «Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ… βλέπω», για την κατάθεση του πρώην συμπαίκτη του – δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τον Γιώργο Ανδρεάδη.

Μετά από αυτή την απολογία είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η Βέροια να κάτσει εκ νέου στο σκαμνί της δικαιοσύνης, καθώς είχε αθωωθεί παρουσιάζοντας κατάθεση του Πέρεθ!!! Για το εν λόγω ματς δεν έχει καμία εμπλοκή ο Ολυμπιακός παρά μόνο η Βέροια.

Πηγή: www.sportit.gr

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top