Παπαδημητρίου στη “BlueArena”: “Γυρίσα εδώ από όπου ξεκίνησα…”

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, μίλησε για την επιστροφή του στον Ηρακλή, τη νέα του θέση και τους στόχους της ομάδας…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου, επέστρεψε έπειτα από πολλά χρόνια στον Ηρακλή και θα καλύψει τη θέση του λίμπερο, στη νέα, νεανική και αμιγώς ελληνική ομάδα που δημιούργησε ο Χρήστος Πάτρας.

Ο Ελληνας λίμπερο, ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες που έμαθαν τα μυστικά του βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου και μάλιστα είχε συμμετάσχει και στην αντρική ομάδα, πριν αποχωρήσει.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια εκτός από αθλητής σάλας, είναι και του μπιτς βόλεϊ και μάλιστα εκ των κορυφαίων, αφού μετράει αρκετές κατακτήσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων, όντας μέλος και την Εθνικής μας ομάδας.

Ο ίδιος μίλησε στην “BlueArena” και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα αποτελεί και πάλι μέλος του Ημίθεου.

-Θοδωρή, πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά και πάλι εδώ, στον Ηρακλή…

“Οντως. Εφυγα πολύ νεαρός από την ομάδα και επιστρέφω σε αυτή, γεμάτος από εμπειρίες και όρεξη για να προσφέρω πράγματα, τα οποία δεν μπόρεσα, το διάστημα που ήμουν και πάλι εδώ”.

– Τα συναισθήματα της επιστροφής σου;

“Είμαι χαρούμενος. Στον Ηρακλή έμαθα το βόλεϊ, με το βόλεϊ του Ηρακλή, το άθλημά μας συνολικότερα πήρε τα πάνω του και χαίρομαι που αποτελώ και πάλι μέλος της ομάδας, που ουσιαστικά έβαλα μέσα μου το μικρόβιο του αθλητισμού”.

– Επιστρέφεις σε μία δύσκολη συγκυριακά χρονιά, με την συμμετοχή της ομάδας για την ώρα να είναι αβέβαιη.

“Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τα εξωαγωνιστικά, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι. Αυτό της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα, είναι η αλήθεια πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή μας στη Volleyleague, όμως πιστεύω θα βρεθεί η λύση”.

– Οι στόχοι σου για τη φετινή χρονιά;

“Οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με τον κ. Πάτρα, δημιούργησαν μία ομάδα με Ελληνες παίκτες. Για στόχους δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα, όμως ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα βλέπει μία ομάδα παθιασμένοι, που θα “μάχεται” για κάθε μπάλα, για κάθε επαφή, για κάθε πόντο”.

– Δώσατε και τα πρώτα σας φιλικά;

“Ναι, αν και νωρίς ακόμα τα φιλικά αυτά ήταν μία καλή ευκαιρία να δούμε το που βρισκόμαστε. Σίγουρα έχουμε δουλειά μπροστά μας, όμως είμαστε σε καλό επίπεδο”.

– Θόδωρή, νέα θέση για σένα από φέτος. Αυτή του λίμπερο…

“Εχω αγωνιστεί και στο παρελθόν. Είναι μία θέση που την ξέρω μου αρέσει. Το μπιτς βόλεϊ με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό και ειδικότερα στο κομμάτι της τεχνικής”.

 

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top