Λίλα: «Θα το ξανακάνω»

Ο παίκτης του ΠΑΣ ξεκαθάρισε πως σχημάτισε τη σημαία της Αλβανίας και όχι της Μεγάλης Αλβανίας, τονίζοντας πως δεν έχει προσλάβει ποτέ τα ελληνικά σύμβολα.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα panorama-sportο Άντι Λίλα απάντησε σε όσα έγιναν μετά τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εξήγησε πως σχημάτισε τον αετό της Αλβανίας που υπάρχει στη σημαία της χώρας και όχι το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε φορά που σκοράρω σχηματίζω τον αετό. Είναι από αγάπη για την πατρίδα μου. Το έκανα στην Ιταλία και τώρα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να επιτεθώ στους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο. Αυτοί νόμισαν ότι έκανα το σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας. Δεν με νοιάζει.

Εγώ θα κάνω το ίδιο πράγμα παντού κάθε φορά που θα σκοράρω. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει το κλαμπ, βλέπω ότι έχουν κάποιες ανησυχίες. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα λάθος. Σχημάτισα την σημαία της χώρας μου. Μόνο αυτό.

Είμαι επαγγελματίας και δεν συγχέω την πολιτική με τα σπορ. Ποτέ δεν έχω προσβάλει τα ελληνικά σύμβολα, επομένως πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι αυτό που σχημάτισα ήταν μόνο ο αετός της αλβανικής σημαίας.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα στον κόουτς, αλλά έμαθα τις δηλώσεις του. Ξέρω ότι θα γίνει ένα συμβούλιο από την διοίκηση για να αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν θα είμαι παρών. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα.

Έκανα το καθήκον μου ως παίκτης και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, σκόραρα. Επιπλέον έκανα κάτι συνηθισμένο. Σχημάτισα την σημαία της χώρας μου. Είμαι παίκτης της Εθνικής Αλβανίας και την υπηρετώ».

Πηγή: www.onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top