«Δε θα έχει πρόβλημα ο Ηρακλής»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και την πορεία του Ηρακλή έκανε ο πρώην προπονητής των κυανόλευκων, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

«Είναι σημαντικό το ματς και για τον Πλατανιά αλλά και τον Ηρακλή που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Σίγουρα θα έχουν άγχος οι ομάδες. Ο Πλατανιάς δε θα παίξει κλειστά και έτσι ο Ηρακλής θα βρει χώρο να το εκμεταλλευτεί».

Συνεχίζοντας ο έλληνας τεχνικός εξήγησε: «Ο Ηρακλής και στα δυο ματς με Πανιώνιο και Λεβαδειακό ήταν καλύτερος. Δε λείπει κάτι από τον Ηρακλή. Έρχεται χτυπημένος από τη Β Εθνική. Δεν πρέπει να υπάρχει υπεραισιοδοξία. Μόλις βρει τα πατήματά του δε θα έχει πρόβλημα. Με την ασφαλή διοίκηση θα βαδίσει σε καλούς δρόμους».

Καταλήγοντας ο Γιάννης Χατζηνικολάου συμπλήρωσε :  «Υπάρχουν επιθετικές λύσεις. Ο Λουκίνας , ο Περόνε, ο Βέλλιος όλοι έχουν το γκολ, οπότε δε θα έχει πρόβλημα ο Ηρακλής. Ειδικά από το Βέλλιο όλοι έχουν απαιτήσεις γρήγορα και αυτός θέλει να δείξει πράγματα. Τον βλέπω τον Ηρακλή από τη μέση και πάνω. Έχει δυναμική, σαν όνομα, σαν κόσμο, διοικητική ηρεμία. Είναι θέμα αποτελεσμάτων να ρολάρει.

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Arena FM.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top