Φιλική νίκη Απόλλωνα επί της Κ-20

Η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Κ-20 του Ηρακλή με 2-0

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

Λόγω των αυριανών (20/9) εκλογών αγωνιστική δράση δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα οι νέοι της Κ-20 να δώσουν ένα δυνατό φιλικό με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπου και ηττήθηκαν με σκορ 2-0.

Παρά τη ζέστη, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο μόνο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να σκοράρουν και μάλιστα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Το 1-0 σημειώθηκε μόλις στο 5′, έπειτα από παιδαριώδες λάθος στην άμυνα των νεαρών του Ηρακλή, ενώ λίγο πριν το ημίωρο διαμορφώθηκε το τελικό 2-0, αυτή τη φορά με ένα πολύ όμορφο τέρμα με μονοκόμματο σουτ.

Δυστυχώς, η φιλική αναμέτρηση έληξε άδοξα στο 75′, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε ένας παίκτης υπό δοκιμή από την Ινδονησία για λογαριασμό του Απόλλωνα (ίσως να υπέστη κάταγμα περόνης και κνήμης).

Η σύνθεση του Ηρακλή

Μιχαλόπουλος, Χουζούρης, Κασαπίδης, Καρβούνης, Παναγιωτίδης, Ρότας, Συμεωνίδης, Βλαχόπουλος, Μεζίνης, Δούμτσιος, Δαμουλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ηλιάδης, Μουχάλης, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπικιάρης, Παπαγεωργίου, Αμαραντίδης, Γκιάτας,

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top