«Τιμή μου να φορώ αυτή τη φανέλα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την υπογραφή του στον Ηρακλή ο Κάσσανδρος Στίγγας.

Βόλει, Ηρακλής

Ένα όνειρο του έγινε πραγματικότητα, να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Ο λόγος για τον Κάσσανδρο Στίγγα, ο οποίος υπέγραψε με τους κυανόλευκους και μίλησε στην «Ώρα Για Μπλε» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, το ήθελα πάρα πολύ και είναι τιμή μου που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιος είναι ο Ηρακλής, ποια είναι η ιστορία του και τι έχει προσφέρει στο ελληνικό βόλεϊ».

Όσο για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, ο κεντρικός του Ηρακλή ανέφερε: «Είμαστε μία νεανική ομάδα που διψά για ό,τι καλύτερο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να δεθούμε μεταξύ μας και να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα γίνεται. Η ομάδα διαθέτει έντονο ελληνικό στοιχείο, χρειαζόμαστε χρόνο και καθημερινά μέσω των προπονήσεων θα αποκτούμε και χημεία».

Σε ερώτηση πάντως για τον κόσμο της ομάδας, ο Στίγγας τόνισε: «Σίγουρα είναι ιδιαίτερο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και θέλω κι εγώ να το ζήσω. Ο κόσμος του Ηρακλή αγαπά πολύ την ομάδα του, την ακολουθεί και αγαπά πολύ και το βόλεϊ».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Libero 107.4

Σχετικά Άρθρα

Back to Top