Διαπραγματεύσεις για βελτιώσεις στο Καυτανζόγλειο

Εργασίες, βελτιωτικές ενέργειες και απαραίτητες αλλαγές απαιτεί η ΠΑΕ Ηρακλής στις επαφές της με τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όταν νοικιάζεις ένα χώρο, ένα δωμάτιο, οτιδήποτε, έχεις την απαίτηση να το παραλαμβάνεις όπως εσύ το θες, χωρίς ελλείψεις που καλείσαι να πληρώσεις από την τσέπη σου.

Στο Καυτανζόγλειο πάντως, η ΠΑΕ Ηρακλής που το νοικιάζει έδωσε 10.000 ευρώ (οι εισπράξεις από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που εισέπραξε το Στάδιο) και δεν έχει παραλάβει ακόμα αυτό που… θέλει.

Διορθωτικές κινήσεις για τον κακό αγωνιστικό χώρο, προσθήκη κάγκελων που είναι απαραίτητα και έχουν ζητηθεί και από τη Σούπερ Λίγκα, προσθήκη κλιματισμού στους κλειστούς χώρους και γενικότερα βελτιωτικές ενέργειες προκειμένου να παρουσιάζει το Στάδιο την επιθυμητή εικόνα, είναι κάποια από αυτά που απαιτεί πλέον η ΠΑΕ και για τα οποία διαπραγματεύεται με τη νέα διοίκηση του Καυτανζογλείου.

Το εμπόδιο βέβαια κάθε φορά είναι το είναι και λέγεται… κράτος, καθώς το Στάδιο δεν ανήκει στον Ηρακλή, κάτι που σημαίνει ότι για κάθετι που οι κυανόλευκοι επιθυμούν να αλλάξει, θα πρέπει να δοθεί η έγκριση από τη ΓΓΑ.

Ειδικά αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, το προαναφερθέν γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένη να απαιτήσει εκ νέου όλες αυτές τις βελτιωτικές κινήσεις, με την ευχή ότι κάποιες από αυτές θα… εμφανιστούν στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top