“Σημαντική η νίκη μας”

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη…

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

 

Το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν οι τρεις βαθμοί. Από το γεγονός αυτό και μόνο, η αποστολή της ομάδας του κρίνεται πετυχημένη, με τον Ελληνα τεχνικό να δικαιολογεί τους παίκτες του για τις καθυστερήσεις.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Όταν έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα όπως εμείς με δύο σερί παιχνίδια εκτός σε «Καραϊσκάκης» και Καυτανζόγλειο καταλαβαίνεται εύκολα ο καθένας πως ο στόχος μας ήταν επικεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Δεν μου κάνει έκπληξη πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Υστερούμε δημιουργικά», είπε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε: «Σημαντική η νίκη μας. Επρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πήραμε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και με την πάροδο του χρόνου που θα μπουν και οι ποιοτικοί μας παίκτες θα αλλάξει η εικόνα μας. Το γκολ ήταν καθοριστικό. Στο λεπτό που ήρθε. Μία φορά τους βρήκαμε ανοργάνωτους και ευτυχώς για εμάς έγινε γκολ».

Είπε ακόμα.. «Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω οι κάρτες στην αποβολή του Αργυρόπουλου βγήκαν εύκολα. Ο Ηρακλής πίεσε ήταν λογικό, όμως  δεν κινδυνέψαμε πέρα από μία φάση με τον Μπουλούτ. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αυτός ήταν ο στόχος και το πετύχαμε. Χαίρομαι που ο Ηρακλής επέστρεψε. Ο Ηρακλής αγωνιστικά ποτέ δεν έπεσε και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι ίδιο με της Β’ Εθνικής. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα».

Οσο για τις πολλές καθυστερήσεις, είπε:  «Είχαμε προβλήματα με κράμπες. Παίξαμε μόνο τρία φιλικά. Δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Είχαν προβλήματα τα παιδιά. Για παράδειγμα ο Μπουμάλ είχε πρόβλημα δεν έκανε κάτι επίτηδες. Δεν έχουμε παιχνίδια εμείς».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top