Με νέο “λουκ” η Β ομάδα

Με συνολικά 18 νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του δικού της πρωταθλήματος η β ομάδα του Ηρακλή.

Ακαδημία, Ποδόσφαιρο

Στη διάρκεια του καλοκαιριού οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή επιχείρησαν ένα μεταγραφικό σαφάρι σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να γίνουν συνολικά 18 προσθήκες ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να διακριθούν με την ομάδα των Νέων και στο μέλλον να διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα στο “κυανόλευκο” ρόστερ εντάχθηκαν οι: Γιώργος Καυτηράνης (Ακαδημίες Άγιαξ Σύρου), Ιάσων Ράπτης, Δανιήλ Δαμουλάκης (Απόλλων Καλαμαριάς), Άκης Νέστωρας, Παναγιώτης Παναγιωτίδης (ΠΑΟΚ),  Ιωακείμ Χατζηιγνατιάδης (Άρης), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Μπέμπηδες), Δημήτρης Στράντζαλης (Νεοχωρούδα), Αθανάσιος Παπαγεωργίου (Λεβαδειακός), Γιώργος Καρακούτης (Πανσερραϊκός),  Ανδρέας Μινέζης, Γρηγόρης Κασαπίδης (Ολυμπιακός), Γιώργος Καβρούνης (Κέρκυρα), Κώστας Δούμτσος (Σέρρες), Χρήστος Μπεκιάρης (Εργοτέλης), Γιάννης Τοπαλίδης (Φίλυρο), Νίκος Δεληχαντζής (Γιαννιτσά) και Γιάννης Κοντογιώργης (Παναχαϊκή).

Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top