«Όπλο μας η ενότητα, στόχος η συνεχής βελτίωση»

Ο γιος του ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Μάικλ Παπαθανασάκης μίλησε για τους στόχους του νέου Ηρακλή αλλά και την προοπτική ο ίδιος να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον σύλλογο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

Πως έζησε την επιστροφή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα και τον αγώνα στην Καλλονή: «Πολύ καλή εμπειρία, κάτι συναρπαστικό. Πέραν της πολύ καλής εμφάνισης που μας έκανε περήφανους, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και ένα νησί και να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ».

Για τη νέα προσπάθεια και τους στόχους: «Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να παίζουμε καλά. Και αυτό δείξαμε και στην πρώτη αγωνιστική πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει πάντα να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τον ενθουσιασμό του ίδιου, του πατέρα του και του κόσμου: «Είναι πάντα σημαντικό να υπάρχει ενθουσιασμός. Από πέρυσι φάνηκε πως ο κόσμος στηρίζει, ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί. Θέλουμε να κάνουμε πάντα τον κόσμο χαρούμενο αλλά και να φέρουμε σταθερότητα στο σύλλογο»

Για τις μεταγραφές και αν τελείωσαν: «Πάντα κοιτάμε να βελτιώσουμε την ομάδα αλλά προτιμώ να αφήσω το θέμα στον πατέρα μου. Αυτός θα αποφασίσει αλλά δεν μπορώ να σας πω πως έχουν τελειώσει οι μεταγραφές. Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Υπάρχει η προοπτική να ασχοληθεί ο ίδιος με τον Ηρακλή πιο ενεργά: «Μ’ αρέσει να υποστηρίζω την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο και είμαι ενθουσιασμένος να βοηθώ με κάθε τρόπο. Θέλω να εμπλακώ αλλά πρέπει να μάθω πρώτα πως μπορώ να είμαι χρήσιμος».

Για τις φανέλες που και ο ίδιος δοκίμασε σήμερα: «Ήμουν πολύ χαρούμενος βλέποντας τα νέα προϊόντα. Όταν φόρεσα τη νέα φανέλα αισθάνθηκα ενθουσιασμένος και κάνουμε ότι μπορούμε για να προωθήσουμε εμπορικά το σύλλογο. Και αυτό αφορά όλη την Ελλάδα αλλά και τον Καναδά».

Για τις χορηγίες και ιδιαίτερα τις Turkish Airlines: «Προτιμώ να μην πω πολλά γιατί υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη και όλα είναι ανοιχτά».

Για το όπλο του Ηρακλή: «Ο ένας παίζει για τον άλλο. Αγωνίζονται σαν μια οικογένεια και η ενότητα είναι πάντα σημαντική για μία ομάδα».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Metropolis 95.5.

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top