«Ό,τι μπορούμε με Ηρακλή»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο αμυντικό τομέα εκεί που οι παίκτες του κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τέλος του αγώνα του Πανιωνίου και παραδέχθηκε ότι ακόμη η ομάδα του είναι ανέτοιμη.

«Το έχω πει ότι είναι ό,τι καλύτερο η κλήρωση του πρωταθλήματος καθώς έχουμε τα δύσκολα παιχνίδια στην αρχή. Είμαστε ανέτοιμοι και από φυσική κατάσταση και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού μας», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή, είχε ποιότητα αλλά δεν είναι και κλασική ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα δύο πρώτα γκολ, ιδιαίτερα το τρίτο.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να κερδίσουμε περισσότερο χρόνο, να βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση και να δούμε και το στιλ που θα έχουμε φέτος ως ομάδας.

Πέρσι είχαμε ταχυδυναμικούς παίκτες αλλά δεν το έχουμε αυτό φέτος. Τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν ποιότητα. Είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Θα κάνουμε μια καλή ομάδα.

Θα πάμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε στο ματς με τον Ηρακλή και μετά να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κρατάω την οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. Κερδίζουμε από τα παιχνίδια αυτά, κερδίζουμε και από τα λάθη.

Όλα αυτά είναι εμπειρίες για τα παιδιά αυτά. Θα προσπαθήσουμε τα λάθη αυτά να τα περιορίσουμε έτσι ώστε μην γίνουν σε κρίσιμα παιχνίδια με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού υποστηρίζοντας ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι. Γιατί;

«Έχει καλούς παίκτες στα άκρα και ο επιθετικός είναι αρκετά καλός», υποστήριξε.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top