Ο “παππούς” από τη Νάουσα στη “BlueCity”

Συγκλονιστικός ήταν ο 83χρονος παππούς από τη Νάουσα, που μίλησε για την τρέλα του για τον Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο γνωστός πλέον σε όλους παππούς από τη Νάουσα, κατά κόσμον Βαγγέλης Ιωσηφίδης, μίλησε στην εκπομπή “BlueCity” για την αγάπη του για τον Ηρακλή, τα ταξίδια που έχει κάνει για την αγαπημένη του ομάδα, ενώ ανέφερε και το μεγάλο του παράπονο.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Με έκανε Ηρακλή ο πατέρας μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι Ηρακλής. Εχουμε τον καλύτερο κόσμο. Εχουμε επίπεδο σαν λαός. Εζω ζήσει αμέτρητες στιγμές με την ομάδα. Πολλά Βάσανα, πίκρες και πιο λίγες χαρές. Αλλά όσο μας πικραίνει ο Ηρακλής, τόσο μας κάνει πιο δυνατούς”.

Για τα ταξίδια που θυμάται: “Δεν έχω χάσει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι, πλην ένα στην Κύπρο και ένα στη Γερμανία. Η καλύτερή μου εμπειρία ήταν στο ταξίδι της Βαλένθια. Και τότε ήμουν ο πιο μεγάλος όλων στο λεωφορείο θυμάμαι που είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη”.

Για τα τελευταία χρόνια: “Εγώ δεν έλειψα από πουθενά. Και στη Γ’ και στη Δ’, πήγα παντού. Οπου παίζει ο Ηρακλής εγώ πηγαίνω. Να φανταστείτε για να πάω στη Μυτιλήνη, έφερα την κόρη μου από τους Παξούς για να μην την αφήσω μόνη τη γυναίκα. Μου άρεσε η ομάδα και ειδικά η επιλογή του προπονητή μας να μην μπερδέψει την ομάδα. Η ομάδα είναι οικογένεια”.

Για το πρώτο παιχνίδι που είδε Ηρακλή: “Το πρώτο παιχνίδι το είδα τον Φεβρουάριο του 1949 σε ένα φιλικό με τον Αρη. Τότε που έκανα το Νάουσα-Θεσσαλονίκη πέντε ώρες. Ημουν παντού σε πορείες στην Αθήνα, στα Τέμπη, παντού παρών”.

Για το μεγάλο του παράπονο: “Ο καημός μου είναι να δω γήπεδο στον Ηρακλή. Γι’ αυτό θα ζήσω μέχρι τα 200 (γέλια)”.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top