“Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση”

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε για την περσινή χρονιά, ενώ μίλησε και για τα στοιχεία που κάνουν ανίκητα τα αποδυτήρια του Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από τους ηγέτες της προηγούμενης χρονιάς και πάντα προσγειωμένος ο αρχηγός του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας, μίλησε για την άνοδο της ομάδας, τους στόχους του Ηρακλής στο νέο πρωτάθλημα, ενώ δε ξέχασε να μιλήσει για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Καλησπέρα σε όλους. Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές επιτυχίες για το ποδόσφαιρό μας γενικότερα”, ήταν η αρχική δήλωση του Μιχαλή Μπουκουβάλα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας, “Όσο για τη δημοσκόπηση του καλύτερου παίκτη θέλω να αναφέρω πως έγινε μια συλλογική και ομαδική δουλειά και κατάφερα και διακρίθηκα. Δε διακρίθηκα βέβαια μόνο εγώ, υπήρχαν κι άλλα παιδιά όπως και ο Λουκίνας που προαναφέρατε καθώς έβαλε πολλά γκολ. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν. Η ομάδα δούλεψε στο καλύτερο επίπεδο την περσινή χρονιά και πήραμε την άνοδο”.

Για το νέο πρωτάθλημα αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Πουρτουλίδης (πως ο Ηρακλής κυνηγάει όλους τους στόχους και παίζει για τη νίκη) πριν μερικούς μήνες, τόνισε: “Σίγουρα, αυτό το δείξαμε από την πρεμιέρα. Αυτό που είναι να κάνουμε σε κάθε αγώνα εμείς θα το κάνουμε από την πλευρά μας. Θα παλεύουμε για τη νίκη, γιατί αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Θέλουμε να κάνουμε μεγαλύτερο τον σύλλογο και κάθε Κυριακή να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Αναφορικά, για τους στόχους της ομάδας, είπε: “Στόχος μας είναι ένας. Η συνεχής βελτίωση και να είμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα”.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν είναι προληπτικός, με κύριο θέμα το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας όπως και πέρσι με γκολ του Περόνε: “Γενικά όχι δεν είμαι. Εξαρτάται περισσότερο από τον χαρακτήρα του καθενός και θέλοντας και μη κάποιος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα προληπτικός στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς και μακάρι αυτό να οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό”.

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: “Αρχικά θέλω να πω, πως ο Ηρακλής έχει χτιστεί πάνω σε κάποιες αξίες και κυρίως για το καλό της ομάδας. Αυτές οι αξίες είναι ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει ανάμεσά μας αλλά και ο σεβασμός που δείχνουμε στους αντιπάλους μας. Αυτό λειτουργεί στο να έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Μας βοηθάει να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αγωνιστικά και εν τέλει να πετυχαίνουμε τον στόχο μας”.

*Η συνέντευξη του Μιχάλη Μπουκουβάλα δόθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ στην εκπομπή “Αθλητική Κυριακή”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top