Η ΠΑΕ για τα διαρκείας

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ δίνει διευκρινήσεις σχετικά με τους κατόχους διαρκείας και τον τρόπο εισόδου στο Καυτανζόγλειο για το ματς με τον Πανιώνιο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Με… αποδείξεις και οχι τα σχετικά καρτελάκια θα εισέρχονται στο Καυτανζόγλειο για το ματς με τον Πανιώνιο όσοι φίλοι του Ηρακλή έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ Ηρακλής θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, και ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, την Κυριακή 30/08, στις 19:15 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

α) Όσοι έχουν εξοφλητική απόδειξη για το εισιτήριο διαρκείας τους, θα εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας την απόδειξη.

β) Όσοι έχουν κάνει κατάθεση μέσω Τραπέζης και δεν έχουν λάβει ακόμη απόδειξη, θα μπορούν να επισκέπτονται πριν τον αγώνα το ειδικό σταντ που θα στηθεί μπροστά στη ΘΥΡΑ 4, για να παραλαμβάνουν τις αποδείξεις τους. (προηγουμένως, καλό θα ήταν να έχουν επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ).

γ) Όσοι έχουν ζητήσει κάρτα διαρκείας με αντικαταβολή, πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της ΠΑΕ, στο τηλέφωνο 2315-510400″.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top