66 χρόνια εκδρομές!

Ο Βαγγέλης, ο γνωστός… παππούς από τη Νάουσα, ήταν και στη Μυτιλήνη στα 83 του χρόνια κοντά στον αγαπημένο του Ηρακλή.

Παρακολουθεί Ηρακλή από το 1949, εντός και έκτος έδρας, είναι 83 ετών και η αγάπη του για την ομάδα δεν έχει τελειωμό.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη, ο γνωστός σε πολλούς ως ο παππούς από τη Νάουσα (μόνιμος κάτοικος της συγκεκριμένης πόλης), ο οποίος έδωσε το «παρών» και στη Μυτιλήνη, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα με την Καλλονή.

«Δε θα το έχανα με τίποτα, το περίμενα τέσσερα χρόνια», δήλωσε στη Bluearena και ήταν εκεί, χαρούμενος, χαμογελαστός, ευδιάθετος, φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας μαζί με τους οπαδούς του Ηρακλή.

Η ηλικία για τον Βαγγέλη είναι απλώς ένα νούμερο, τα 83 του χρόνια δεν τον εμποδίζουν να επιχειρεί να βρίσκεται παντού, όπου μπορεί για την καψούρα του, τον Ηρακλή.

Ένας οπαδός 83 ετών που… αναγκάστηκε να πετάξει με την πτήση τσάρτερ της ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς προτιμούσε να βρεθεί οδικώς με εκδρομή στη Μυτιλήνη. Έτσι του αρέσει, έτσι έχει μάθει όλα τα χρόνια, μέσα σε ένα πούλμαν, να πηγαίνει όπου κι αν παίζει ο Ηρακλής.

66 χρόνια ακολουθεί τον Ηρακλή πιστά, από εκείνη την ισοπαλία με τον Άρη το 1949 μέχρι και σήμερα. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα συνεχίσει να το κάνει, με πούλμαν, με καράβι, με τρένο, με αεροπλάνο.

Η ικανοποίηση του για το διπλό στη Μυτιλήνη δεδομένη, η χαρά του για το ότι ήταν στο αεροδρόμιο και στο ίδιο αεροπλάνο με τα «καμάρια» του επίσης. Κάτι που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία του με τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Όσο για τους παίκτες; Εντυπωσιασμένοι για το ότι αυτός ο… τρελός 83χρονος ήταν και στη Μυτιλήνη μαζί τους.

DSC_1469

Σχετικά Άρθρα

Back to Top