“Κάποιοι δεν ήθελαν τον Ντι Νούνο στον Ηρακλή”

Στις μεταγραφικές κινήσεις στάθηκε κυρίως ο Σάκης Αποστολίδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Για το ναυάγιο με την υπόθεση Χείλαρη μίλησε στη ραδιοφωνική “Ωρα για μπλε”, ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή.

Ο Σάκης Αποστολίδης δε στάθηκε μόνο στο πρόβλημα που πρόεκυψε με τον Χείλαρη αλλά τοποθετήθηκε και για τη μεταγραφή του Ντι Νούνο ισχυρίζοντας πως κάποιοι δεν τον ήθελαν στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Χείλαρη: “Δυστυχώς η μεταγραφή του Χείλαρη κατά 99% δε θα γίνει λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον στρατό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, μιλήσαμε και με τον διοικητή του, αλλά δεν γινόταν να αλλάξει κάτι. Ο πάικτης ήθελε να παίξει στον Ηρακλή για αυτό και είχαμε συμφωνήσει αλλά αυτό το πρόβλημα δε γινόταν να λυθεί”.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Ντι Νούνο στον Ηρακλή: “Ο Ντι Νούνο θεωρώ ότι είναι μια σημαντική προσθήκη, έχω ακούσει πολλά θετικά για αυτόν και ευελπιστώ να τα παρουσιάσει και στο Ιβανώφειο μπροστά στον κόσμο μας. Κανείς δεν ξέρει ότι υπήρχαν και κάποιοι που δεν ήθελαν να έρθει ο Ντι Νούνο στον Ηρακλή, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Εμείς όμως κάναμε τα πάντα για να τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα μας”.

Για το αν θα υπάρξουνε επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις μετά το ναυάγιο με τον Χείλαρη και τη μη απόκτηση του Τσότσου: “Σίγουρα το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές. Του Αποστολίδη παραμένει ανοιχτό μετά το ναυάγιο με τον Χείλαρη, καθώς θα κινηθούμε για ένα τριάρι είτε από την Α1 είτε από την Α2. Ο Τσότσος ήθελε να έρθει στον Ηρακλή αλλά δυστυχώς έγινε ένα μπέρδεμα για το οποίο δεν ευθυνόμαστε”.

Αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι, είπε: “Η χρονιά θα βγει οικονομικά 100% και σε αυτό οφείλεται ο κ. Δρακόπουλος, του οποίου η προσφορά είναι πολύ μεγάλη. Οι υπόλοιπες ομάδες που έρχονται από το πουθενά και βάζουν εξωπραγματικά λεφτά δεν ξέρουμε αν θα αντέξουν. Κι εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο άνοιγμα και να πάρουμε τέτοιους ακριβούς παίκτες, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε.

Κλείνοντας, τόνισε: “Ελπίζουμε πως η ομάδα που δημιουργήθηκε θα παίξει καλό μπάσκετ και πως θα φέρει πίσω ξανά τον κόσμο στο Ιβανώφειο”.

*Η συνέντευξη του Σάκη Αποστολίδη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4” στην εκπομπή “Ωρα για μπλε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top