“Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά”

Αισιόδοξος πως το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Καλλονή θα γίνει κανονικά, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της νησιώτικης ΠΑΕ

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Με ενδιαφέρον περιμένουν την πρεμιέρα με τον Ηρακλή οι άνθρωποι της Καλλονής σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην “Ώρα για μπλε”:

“Το παιχνίδι θα γίνει κανονικά το Σάββατο, όσα γράφτηκαν και ακούγονται είναι εκ του πονηρού”, δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Καλλονής και συνέχισε, “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί εμείς έχουμε έγγραφο για 10 χρόνια”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: “Περιμένουμε με ενδιαφέρον την πρεμιέρα με αντίπαλο μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που έχει βαριά φανέλα και επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα. Με το καλό να έρθει ο Ηρακλής και ο κόσμος του στο νησί μας, ελπίζω να γίνει ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι”.

Για το θέμα του προπονητικού κέντρου αλλά και για το θέμα με τον Δήμο: “Με τον Δήμο έχουμε τα θέματα μας αλλά δεν έχουμε κανέναν ανάγκη, τα πρόβατα μπορούν να βοσκάνε όσο θέλουν γιατί εμείς δημιουργήσαμε το δικό μας προπονητικό κέντρο και δεν έχουμε πρόβλημα”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Σίγουρα θα θέλαμε να δώσουμε κι άλλα φιλικά προετοιμασίας στην Ελλάδα, μετά τα όσα δώσαμε στην Ιταλία. Έχουμε αλλαγές στο ρόστερ, ελπίζουμε και φέτος να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο”.

*Η συνέντευξη του Κώστα Παπαδόπουλου δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4” στην εκπομπή της “Ωρας για μπλε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top